Zeyneptuba Yumurtlama günüm 8 9 mayıstı. Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce bi kaç gün sonra pozitif görme ihtimalim var mı yoksa cidden negatif midir ? Bu şekilde bekleyen var mı kızlar
AlyaEkmen_ Zeyneptuba adetiniz geçip test yaptıysanız negatif çıktıysa doğrudur ama adete daha varken yaptiysaniz belki geç döllenmedir daha beta HCG idrarda gözükmüyor olabilir
Gizemcetinn Zeyneptuba adet günüm geçmeden bende yaptım midem hulanmıştı iftardan sonra. Negatif çıkmıştı. Adetim 4 gün geçince yaptım silik çıktı şuan 8 haftalık hamileyim
Nrshymn Zeyneptuba sizinle ayniyim suan.. gunlermiz bile ayni..4gune adet olurum sanrm ama insallh olmam.. kan verdim negatif cikti..pozitif olrmuki artk
CansuDRY Zeyneptuba Yumurtlamadan yaklaşık 14 gün sonra adet gününüzdür. Sizin de bugün adet gününüz. Kullandığınız test kitinin markasına göre değişir tabii ama olsa çıkardı sanki. İnşallah vardır.🙏🏻🙏🏻
Zeyneptuba Nrshymn aa kanda negatif mi. Bekleyim 25 mayısı artık o zamanda pozitif çıkmazsa dahada çıkmaz canım . Haberleşelim
YelizYildirim Bende 8-9 mayıs yumurtlama gördüm. Adet günüm 25 mayıs. Bende dün yaptım idrarda negatif çıktı. Bugün karnım ağrıyo adet olacakmışım gibi.