DilayyEcr Eftknc merhabaa bende 30 haftalığım çantamız odamız herşeyimiz hazır çok şükür 🙏 Benim de bel agrım var 3 4 gündür ve karnım aşırı sert hareketleri de azaldı gibi başına böyşr bişey gelen var mı
Lezginka Eftknc selam, 31+6dan bildiriyorum, karnım çatlamasın, bebeğim vaktinde doğsun, her şey sağlıklı ilerlesin 🙏🏻❤️😊 Hastane çantasına biberon koydunuz mu?
Minikkuss Lezginka ilk oğlum yoğun bakımda kalmıştı bu yüzden ilk bi kaç gün biberonla beslendi . Hastane temin etmişti ama normalde nasıl olur bilmiyorum ben biberonn koymadım 🤷♀️
Minikkuss Eftknc salı gunu 32 haftalık oluyoruz . Hastaneye rapor almaya giddecegm ve o zaman boyunu kilosunu ogrenecgm😊 çok zor geçiyor nefes alamama,mide yanması,çok çabuk yoruluyorum 😣
DilayyEcr Minikkuss akşam bi hastaneye gidicem aklıma takıldı size de neden olduğuna dair bilgi veririm
Aysekoroglu Eftknc aynen bebek büyüdükçe olduğu yerde zorlanıyo o zorlandıkçada biz çekiyoruz annelik kolay değil😀
Eftknc korkmazkubra ben çok bir şey almadım canım hep komşularımız falan hediye kıyafet çok aldılar ben de onlara bakıp eksiklerini tamamlıyorum. Takım olarak baya var hep hediye ama hepsini giyemeyecek bile. 3 tane tulumu var 2 tane daha alırım diyorum. Zıbın da 5 kadar var uzun kısa duruma göre alacağım yeterli olmazsa sonra. Zaten zor bulunan şeyler olmadığı için alıp alıp sonra kalsın istemiyorum ihtiyaç olunca hemen alırım yani ☺️
Eftknc Neslihnss Allah kolaylık versin canım vaktinde gelir inşallah 🙏🏻 Ben şu an ailemin yanındayım eşim Kars’ta görev yapıyor doğumu izmirde ailelerimizin yanında yapalım dedik seyahat yasağı gelmeden geldim bende buraya eşten ayrı olmak çok zor bu zamanda 😔
Eftknc Smysmysmy eksiklerini çok geç olmadan tamamla canım erken doğarsa hazırlıksız olma daha yıkayıp ütülemedik var daha da ağırlaşınca zor olur. Ben de sabah kalkınca zor kalkıyorum her yerim ağrıyor özellikle belim resmen kambur oluyorum sonra hareket ettikçe açılıyorum 😔
Eftknc Ddmdzmn eşiniz ne güzel konuşmuş 🥰 çok güzel bakacaksın evladına eminim ❣️ Kötü yorumlara kulak tıkayalım bu insanlar bitmiyor maalesef 😔