Gulsumm32 Armindia hareket etmezsen daha çok şişiyor diye duydum bide sandalyeye çok fazla oturursan oluyor onu farkettim ben
Eftknc Senemunlu evet canım zaman nasıl geçiyor ben de anlamadım 32 doldu bile hala çanta hazır değil hemen başlayacağım her geçen gün ağırlaşıyorum çünkü ☺️ Yaa maşallah Allah bağışlasın, ikinci yavrunuzu da sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
birprensesvebirprensannesi Eftknc 31+5 de 1800 gramdık. Üzerimde bir ağırlık var ki🤦 Bu gece 33 haftalık oluyoruz ama hastane çantamız hala hazır değil inşallah başlayacağım 🤷
Eftknc birprensesvebirprensannesi başla canım başla zaman geçtikçe ağırlaşıyoruz çok yorulmadan halledelim hemen ☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah kucağımıza ❣️
birprensesvebirprensannesi Eftknc Üşengeçlik var ev işi yapıyorum ama nedense şu çanta işine üşenip duruyorum😅
MerveKaya38 Eftknc Amin inşallah canım benim 🤗 asagida oynuyodur yada doğum pozisyonu almistir benim bebişim doğum pozisyonu almis ondan çok aşağıda çok hareketlik var.🤭
Sedanindenizi Eftknc Massllah size bizde 32+4 olduk 2 gun once 2 kg olctu doktorumuz. Valizimiz hazir. Esyalarimizi yikayip utuledik dolabimiz hazir ama henuz besigimizi almadik tek eksik besik onuda halledince icim rahat olacak. Zamaninda gelir insallah bebeciklerimiz🙏🙏💕
Eftknc Sedanindenizi maşallah maşallah canım 🌸 oh ne güzel her şey hazır sağlıkla da gelsin kuzucuk 😍🐣
MerveKaya38 Eftknc Korkma sen korktukca kafaya taktikca öyle oluyor iyi düşün iyi olsun hersey doktorum her zman bebeğinle konus derdi o seni anlıyor derdi konuş sende sağlıkla zamanında gel de ben çok konusuyorum da beni takan yok babaci biraz 🤭😅😅
Eftknc MerveKaya38 ahhaha çok tatlısın ☺️ Ben de çok konuşuyorum ve sesimi tanıyor artık galiba konuşup karnımı okşayınca tepki veriyor 🥰 sağlıkla zamanında gelsinler de inşallah 🙏🏻❤️
Candyasli Kızlar benmde 31 hafta 4 gün doktor 2 hafta onden gıdıyo demıstı üç dört gündür geceleri çatı kemiğim ağrıyo sızdede oluyomu özellıkle yatakta dönerken
Eftknc Candyasli maşallah canım 🙏🏻 Benimde ağrıyor bazen. Sağlıkla zamanında gelsinler yavrularımız inşallah 🥰