Carpelidusler Kızlar iki gündür genital bölgemde yürürken bir şey çıkıcakmış gibi oluyor çok az acıtıyor geçiyor sizce neden bu arada 34. Haftayız ve kan vs de gelmiyor . Çocuk döndüğü için mi yoksa erken doğum belirtisi mi🐣
Bilgesevgec Carpelidusler benimde öyle 36 haftalıgım 1 haftadır heleki tuvalete otureugum zaman çıkıcak gıbı hıssedıyorum vuruyo gıbı zonkluyo gıbı tarıf edemıyorum inşallah bısey olmaz saglıkla kucagımıza alırız 🤗
uleErenTozkoparan Carpelidusler aynı durum bendede var 36.6dayız ince ince sızılar giriyo yürüyemiyorum tuvalete zor oturuyorum sanki çıkacak başı aşağıda oldugu içinmiş canım doktorumöyle dedi
Babies16 Carpelidusler bebegin basi kanala girdigi icin olabilir.ama siz yinede dr unuza danisin bence
ZozanKorkmaz Carpelidusler bebisimin ayaklari asagida oldugu zaman yapiyordu aynisini tekme attiginda birsey dusucekmis gibi oluyordu.
Edirefp Carpelidusler en erken ben yaşadım heralde bu durumu. 30. Haftadan bu yana ara ara olur. Şuan 33 e giricez
Adanesli Benımde oluyodu tatlm agrıyla bırlıkte bu yuZden erken dogum rıskım oldu hastanede yattm bı gece 2hafta dınlenme verdı cok fazla haraket etmemem solendı ..cok sukur bu hafta o evreyı atlattım sn bı doktora gıt genede 😊