Busraya Kızlar merhaba 3.aydan sonra kullandığınız takviye ilaçlar neler? Ne kullanıyorsunuz? Şuan ben pregofem adlı takviyeyi alıyorum aranızda kullanan var mı?
M-l-k Melike merhaba gyno ferro sanolu banada doktorum yaazdı ama ben çok tedirginim nedense bu ilaçla ilgili, hali hazırda multivitamin probiyotik kullanıyorum ama onlar vitamin grubunda. Bu ilaç oşduğu için yan etkileri çok diyolar birde aşırı iştah açma kilo problemi yapıyormuş sizde durum nasıl?
hkubra55 29 haftadayım decavit, devit3, feramat, bir de doktorum balık yağı yerine alg yağı verdi. Bunları kullanıyorum. İlk üç ay da diofol adında folik asit içmiştim.
Eftknc Busraya pregnomarin ve Demir olarakta oroferon kullanıyorum. Doktorum bu hafta b12 yazdı birde onu kullanıyorum bu ara ama bu değerlerim düşük geldiği için verildi
Melike M-l-k Valla 1 kutu bitirdim. Evet biraz iştahımı açtı sürekli canım bir şeyler istiyor ama kilomda artış olmadı henüz
Neseli5 Busraya gynotardyferon demir ilacı I mom omega 3 Velbon Magnezyum kalsiyum d3 vitamini yeni başladık