Kizlar selam. 32. Haftada bebeginizin kilosu neydi acaba. Benim 32+1 de 2250 gram. 2 hafta ileriden gidiyor kilosu. Sıkıntı olur mu acaba. Kilosu 2 hafta önden giden var mi
32. Hafta bebek kilosu
Esbebeginannesi bugün 32+5 te gittim 1900 dedi . Normal dedi ama ben burdakilere bakinca benim bebe biraz düşük geldi kilosu . Ama burda okuduğum kadarıyla 2 hafta gerileme ve ya 2 hafta önde gitmesi problem olmuyor.
ysmn_kck17 Biz 31+1 de gittik 1500 gram dedi🥺
Esbebeginannesi 32 haftada 2400 dü şuan 35 deyiz 2800 olmuş
Aysenur_20 doktor bir sey dedi mi kilosu konusunda acaba. Sizin de kilo olarak onden gidiyor galiba
MelikeKandmir O zaman normalmis sizin . Benimde 31+4 1567 gram dedi . 2 hafta sonra yani bugün gittiğimde 1900 dedi . 2 haftada 400 gram alması bana az geldi ama doktor normal diyorsa takilcak birşey yok diye kendimi avutuyorum.
ysmn_kck17 banada normal haftasına uygun dedi ama dediğin gibi burda okuyunca banada zayıf gibi geliyor acaba benim aldığım kiloyla alakası varmı onu merak ediyorum,?
MelikeKandmir Hiç bir fikrim yokki . Ben sadece 4 kilo alıp doğuma girip 4 kilo bebek dogurani da duydum 30 kilo alıp 3 kilo bebek dogurani da duyduğum için bizim aldığımız kilolarla alakalı olduğunu çok düşünmüyorum kuzum.
Esbebeginannesi bizim de en başından beri bir hafta önde gidiyor boyu ve kilosu diyor doktor,32.haftada kilomuz 2400′dü
Esbebeginannesi 32+2de 2400 bizimki de iki hafta ileriden gidiyor
ysmn_kck17 benim bebekte 32+1 de 1900 gramdı bende buraya bakınca düşük geldi ama doktor normal karşıladı. Bebeğinizin boyu kaç cm idi peki? Bizim 42 cm buraya bakımca o da az geldi ama doktord normal görüyor her şeyi
Deniz95 Boyunda aynı 42 43 cm civarı canım .
Esbebeginannesi benimde 32 hafta oldu 2015 kilo dedi doktorumuz normal dedi
Bizde 34 haftalığız şekerden ötürü yüksek kilodayız maalesef 2800 37 hafta kilosundayız
Esbebeginannesi 32+4 2kilo 53 gram benmde ama suyum baya azalms doktr qozetim altinda tutuo 34 doqum olabilr dedi okdr moralsizm ki
Esbebeginannesi o haftada bebeğim 2350 fi ama haftasıyla uyumluydu kilosu 🙏
ysmn_kck17 haklısın oda dopru bilemedim valla yalancı sancılarnız başladımı benim ikindiden beri sancım var gibi aşapıya baskı hissediyorum
Esbebeginannesi 32+4 te 1870 ti. 2 hafta ileri olması çok sıkıntı değil. Olabiliyormuş.
Aysenur_20 maşallah, bende salı günü gitcem inşallah 32+2 de. Neler yiyorsunuz da bebeğiniz kilo alıyor? Korkuyorum erken doğum falan olursa kilosu az doğarsa diye