Kizlar selam. 32. Haftada bebeginizin kilosu neydi acaba. Benim 32+1 de 2250 gram. 2 hafta ileriden gidiyor kilosu. Sıkıntı olur mu acaba. Kilosu 2 hafta önden giden var mi

ysmn_kck17 banada normal haftasına uygun dedi ama dediğin gibi burda okuyunca banada zayıf gibi geliyor acaba benim aldığım kiloyla alakası varmı onu merak ediyorum,?

MelikeKandmir Hiç bir fikrim yokki . Ben sadece 4 kilo alıp doğuma girip 4 kilo bebek dogurani da duydum 30 kilo alıp 3 kilo bebek dogurani da duyduğum için bizim aldığımız kilolarla alakalı olduğunu çok düşünmüyorum kuzum.

ysmn_kck17 benim bebekte 32+1 de 1900 gramdı bende buraya bakınca düşük geldi ama doktor normal karşıladı. Bebeğinizin boyu kaç cm idi peki? Bizim 42 cm buraya bakımca o da az geldi ama doktord normal görüyor her şeyi

Bizde 34 haftalığız şekerden ötürü yüksek kilodayız maalesef 2800 37 hafta kilosundayız

ysmn_kck17 haklısın oda dopru bilemedim valla yalancı sancılarnız başladımı benim ikindiden beri sancım var gibi aşapıya baskı hissediyorum

BaharBA bizim de suyumuz az. Ama doktorumuz hiç doğum olabilir demedi. O haftada 1870 gr dı ağırlığı. Sizin kaç ml suyunuz🙄

Aysenur_20 maşallah, bende salı günü gitcem inşallah 32+2 de. Neler yiyorsunuz da bebeğiniz kilo alıyor? Korkuyorum erken doğum falan olursa kilosu az doğarsa diye