Gzdehsnozynk Dün bebeğim suyu kalmadığı için 37.haftada sezeryan ile alındı 3kilo 400 gram fakat kan şekeri 34 çıktığı için yoğun bakıma alındı bu durumda olan yada bilgisi olan var mıdır ne zaman yoğun bakımdan çıkar yada düzelir üzüntüden sütüm kesildi
EmineYavuzhan1 Gzdehsnozynk Ben şeker yükleme testi yapmadım canım acaba bende de çıkar mı şeker bunu sonradan öğrenebilir miyim sende şeker varmıydı
Cilekkz-22 Gzdehsnozynk çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte kucağına ulaştırsın inşALLAH 🤲🤲🤲🤲 ŞEKER VARMIYDI SENDE
Gzdehsnozynk plakayerli evet bende gebelik şekeri vardı bir kere yükselmesi bile bebeği bu şekilde etkiliyormuş hastanede ne kadar kalır merak içindeyim
smsek23 Gzdehsnozynk 1 haftaya kalmadan çıkar ekstra bişi çıkmassa merak etme eğerki beslenmesi iyi olursa daha erken bile çıkar
rmeysaa12 Gzdehsnozynk çok geçmiş olsun. Sağlıcakla alırsınız insAllah kucağınıza. İnsülin kullandınız mı?
alpaslaninannesi Gzdehsnozynk Öncelikle hayırlı olsun korkmayın hayırlısıyla bikaç güne çıkarırlar 🤲🏻