metehaninannesiii Kizlar biraz önce büyük abdesti yaptıktan sonra peceteyi silince çok az kan gördüm baya kandı nedir bu?
Alyaesmaa metehaninannesiii Benimde olmuştu kabızdım o yüzden arkadan kan gelmişti senindemi arkadan geldi
Petyynut metehaninannesiii kanamanın nerden geldiğini anlayabildiniz mi arkadaşa zorlanmadan basur vs etkilemiş olabilir. Ama vajina tarafından da gelmiş olabilir onu ayırt edebildiniz mi?
Yenianneadayi2208 metehaninannesiii Hemoroidiniz var ise ve zonlandıysanız ondan kaynaklı olabilme ihtimali yüksek.
Leylaalin metehaninannesiii Peceteyle iç kısımı bi daha kontrol et içerden mi geliyor yoksa başka yerden mi ona göre doktoruna başvur
Shn16 metehaninannesiii merhaba doktora gittinz ki benzer bisey benmde basima geldi bgn buyuk abdest sonrasi. Kadin dogum doktorunuza soledinz mi
metehaninannesiii Shn16 canim kabız olduğum icjn afedersjn zorlamıştım ondan dolayi olmuştu bi daha olmadu
Shn16 metehaninannesiii anladm cok tesekkur ederim. Gun icinde iki defa tekrar edince cok korktm gebeligimin basindan beri kabizlik cekiyorum ama hic bole olmamisti.
bilnazo68o metehaninannesiii ben kabız olduktan sonra sürekli gördüğüm bi durum bazen yoğun bile oluyor. Progtolog krem sürüyorum
Foodengineer Benim de oldu ıkınma kaynaklı oluyor . Demir ilacı kabızlık yapmıştı . Merak etmeyin ben de endişelenmiştim ama sorun olmadığını öğrendim
Gulmiray metehaninannesiii ya size burda ne cevap verseler de içiniz rahat olmasın ancak doktor içinizi rahatlatır basurda olabilir Allah korusun kötü biseyde inşallah kötü bişey değildir doktora gidin lütfen 🤲