Gizemkerem Herkese Selam kızlar.. bebeğim 1 aylık oldu ve su an Gaz sorunu yaşıyoruz Gaz sorunu yaşayan anneler nasil basediyorsunuz?? Neler yapıyorsunuz.. doktorumuz bize bir gaia diye bir Gaz ilaci yazdı kullanan var mi memnun musunuz ? Herseye açığım simdiden teşekkürler
N-h-e123 Gizemkerem ben ayağının altına sıcak su torbası koyardım. Ilık olacak tabi ki bi deneyin isterseniz .
Mom626 Gizemkerem canım biogala ve nurse harveys ikiside etkili olur. Havluyu ütüyle ısıtıp karnına koyabilirsin anne sütü alıyorsa bol bol rezene içebilirsin
Gurbetkusu_43 Gizemkerem Ayağının altına yada örtüye sıcak su torbasını sar sırtına koyabilirsin. Gaz ilacını da kullan memnun kalmazsan doktoruna söyle başka bi ilaç versin çünkü her bebekte her gaz ilacı işe yaramaya biliyor canım.
Beyzan Gizemkerem bio gaia gayet güzel probiyotik içerikli etki eder Allah’ın izniyle. O ise yaramazda Nurse Harveys de iyi gelebilir. Karnına ve ayak tabanlarına masaj kucakta kaka yaptırır gibi tutmak ayakları bisiklet çevirir gibi çevirmek ise yarayan şeyler. Biliyorum gaz sorunu çok zor ama 3. Ay gibi bitiyor kendi kendine öğreniyor hazy çıkarmayı
C-12 Kimyonu çok duydum yemeğe katanlar , çayını yapanlar anne içiyormuş bebekte rahatlıyormuş bayağ bi , araştırıp deneyin isterseniz
Mumin Bu bebekler için açılmış spa merkezleri var masaj yaptırıyorlar doğal bı çözüm çok memnun kalan var istersen bi araştr bu sorunu böle cozenler var
Gizemkerem Beyzan doktorum önce doğal yöntemleri dene sıcak su havlu vb. Dedi sonra ilac dedi bugün bio gaia yi verdim bakalım insallah faydası olur gerçekten gaz sorunu cok zor insallah normale döner bir de erkek bebeklerde fazla olur dedi doktorum yorum için teşekkürler 🙏
Gizemkerem Beyzan canim birsey daha soracağım sana gözde çapak olayını yaşadınız mı hic neler yaptın yaşadıysam?
Mom626 Gizemkerem rezene iyi gelir damlayıfa kullan canım birde gaz masajı yap YouTube ta var izle umarım kolik bebek değildir çokmu ağlıyor özellikle akşam saatlerinde uzun süreli
Gizemkerem Mom626 Allaha çok şükür kolik değiliz sadece gece kıvranıyoruz gündüzleri çıkartıyor cok şükür gece sıkıntılı
Beyzan Gizemkerem yaşadim canım Dr normal dedi annem de sütünü pamuğa damlat onunla sil dedi ben de onunla sildim faydasını da gördüm sonuçta doğal bir şey zararı olmaz dene bence sen de hatta annem ben sizin yüzünüzü hep sütümle sildim ondan cildiniz temiz sivilcesiz der 🙂
Gizemkerem Beyzan canim sen gerçekten doktorun dediklerinin aynisini diyorsun.. bana da doktorum normal dedi , anne sütünü damlat dedi 2 gün damlattim azalma oldu devam edeyim madem öyle.. benim de annem 1 damla limon damlatalim dedi ama ben kıyamadım
Beyzan Gizemkerem yok canım damlatma koca adamın bile gözüne iyi gelmez limon heleki bebeğine hiç yaramaz Allah korusun . Sen öyle devam et geçer Allah’ın izniyle 🌸