DamlaMzrk Minikkalbim1 direk hastaneye gidip detaylı ultrason yaptırmak istediginizimi söylediniz acaba
annesininmelegi41 DamlaMzrk özel Kocaeli hastanesinde Eray Çalışkana yaptıracağım, muayene ücreti 500 civarı sanırım ekstra ne alır üzerine bilemiyorum 🙅🏼♀️ Bilen varsa yazarsa sevinirim
byz12nur DamlaMzrk özel kocaeli hastanesinde öner beye yaptırdım 450 tlye memnunda kaldım başlamadan önce detaylı hakkında bilgi veriyor bakarkende güzel bi şekilde anlatıyor
annesininmelegi41 byz12nur A Öner bey benim doktorum, Öner beyin detaylı baktığını bilmiyordum. Tabi kendi doktorumun bakması daha iyi
Zelisay byz12nur Ben de yarın Öner beye gideceğim, ne kadar sürüyor ve CD ya da fotoğraf veriyor mu acaba?
Hazalin-Annesi21 Ben de 21. Haftadayım doktorum henüz bir yönlendirme yapmadı bu detaylı ultrason zorunlu mu benim mi sormam lazım doktoruma sadece üniversiteler mi yapıyor aydınlatır mısınız
byz12nur Hazalin-Annesi21 20 ve 24. haftalar arası yapılıyor doktorunuza bi sorun isterseniz genel olarak yapılması öneriliyor benim yaptırdığım doktor öneminden baya bi bahsetmişti.
byz12nur annesininmelegi41 orda sadece eray ve öner bey bakıyo zaten doktorunuza bi danışın. Kaç haftalıksınız
byz12nur annesininmelegi41 sizin daha çok zamanınız var o zaman 20 24 haftalar arası yapılıyor genelde doktorunuz bilgi verir zaten zamanı geldiğinde
byz12nur Zelisay bebeğin pozisyonuna bağlı birazdan bizim 20 dk falan sürmüştü rapor veriyor birde fotoğraf
Sahram25 Minikkalbim1 Umur tepeye gitmek için detaylı ultrason için ne kadar önceden randevu almak gerekiyor