Sevval0811 Fatmanurr94 benim 4+0da beta değerim 420di bir daha baktırma şansım olmadı şehir dışına çıktım yarın yani Pazartesi baktırıcam bakalım güzel yükselme var mı kaç olur acaba 🤷🏼♀️
Fatmanurr94 Sevval0811 insallah canim😊 yanlis bilgi vermek istemem ama her 2 güne bir 2 kati olmasi lazim yani ilk Beta hgc niz 400 var sayalim iki gün sonra 4+ 2 800 sonra 4+4 1600 olmasi lazim 4+6 dede 3600 olmasi gerekiyor diye biliyorum ama kadin dogum tabiki daha iyi bilir😊🌸 Hayirli sonuclar olsun Insallah🥰 Mashallah baya iyimis beta niz😊
Gokyz123 AlyaEkmen_ merhabalar. Benimde 5+5 te 1.26 ölçüldü kesemin boyutu. Doktorum 15mm olduğunda bebek görünür dedi. Yolk kesesi bebek falan göremedim anlayacağınız. Hayırlısı olur umarım 🌸💕
AlyaEkmen_ Gokyz123 bende araştırdığım da internette 20 mm de gözükür yazıyordu umarım bu hafta hem bebeği hemde kalp atışlarını duyarız 🙈
Gokyz123 AlyaEkmen_ evet yolk kesesi için 20 mm yazıyor. Şu an görememiş olmamız normal çok şükür. Bir sorun yaşamadan hem görüp hem kalp atışlarını duyarız inşallah 🙏🏻💕🌸
Ozlemvardar SemaMert Merhaba arkadaşlar Ben de yeni katildim bu programa benim de 2 Ocak Allah kısmet ederse 🤩
Busrakrkya poyrazinannesi3547 hayır canım böyle şeyler düşünme . Bu yaşadığın şeyler çok normal ve aynı şeyleri bende yaşadım çok şükür bı sorun yok
poyrazinannesi3547 Busrakrkya Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah canım inşallah yarın hayırlı haberler alırım
Fatmanurr94 Kizlar ayiptir sormasi birsey sorcam😅 böyle ne beyaz ne acik sari gibi akintiniz oluyor mu sizi de herzaman degil ama arada bir bazende su gibi berrak ve ince. Normal mi yada korkulacak birsey mi😕
AlyaEkmen_ Fatmanurr94 hamileliğin ilk haftalari akıntı normal denir eğer çok sarı değilse problem yok ama beyaz akıntıdan korkmamak lazım ama rengi çok sariysa enfeksiyon olabilir benimde ilk öğrendiğim hafta sürekli beyaz akıntım vardı sonra yavaş yavaş geçti
emineakt Fatmanurr94 canım hamileliğin ilk döneminde normal akıntı gelmesi ama dikkat etmen gereken konular var örneğin rengi sarımsı ve koku varsa idrar yolu enfeksiyonu vs olabilir eğer beyazsa sıkıntı yok suan bende de var 😇