AlyaEkmen_ Feyzanne 10 gün çinde alınmıyor diyorlar ama her hastane de geçerli mi bilmiyor açıkçası 🙊
Mrvmrcn Merhabalar, benimde sat 4 nisan 🙏🏼 Bugun 7+0 dayız. Dogum 11 ocak gozukuyor. Gecen 6+2 deyken keseyi ve nokta kadar da bebeği gördük. Bu hafta kalp atısını duyarız dedi doktor. Merakla ve dualarımla bekliyorum 😊
AlyaEkmen_ Selenimom kaçıncı haftada gördünüz kese ve yolk u birde vajinal mi baktı karindan mi baktı acaba 🙈yolk bebeğe ait bir oluşum boş gebelik olmadığını gösterir
bubuiledudu emineakt gerçekten mi ben 6+6 da ne duyduk ne gördük kalp atışını bebek de kese de gelişmişti haftaya yine duyamazsak sağlıksız gebelik olabilir dedi doktor
AlyaEkmen_ bubuiledudu canım bence tedirgin olma 9 haftaya kadar duyulan oluyormuş doktor sağlıksız dese bile başka doktora görün mutlaka 9 a kadar yolu var ben çok gördüm 9 haftada kalp atışı oluşan duyulan haftaya sağlıksız gebelik derse başka doktora da git o da öyle derse ben senin yerinde olsam 1 hafta daha beklerim ben gorumcemede öyle dendi özel hastanede bebeğin büyük haftaso ama kalp atışı yok almamız lazım hemen dedi kabul etmedi 1 hafta boyunca ağladı ailesi ile problem yaşadı bebek seni oldurcek dedi herkes 1 hafta sonra devlete gitti kalp atışı mevcut herşey yolunda dedi doktor onun için kesinlikle tek doktora bağlı kalinmamak lazım
emineakt bubuiledudu evet canım sen sakın telaş etme bence geç döllenme olmuş da olabilir öyle düşün benim 9da duyduk kalp atısını onun öncesinde 7küsurda da kese vardı bebek olusumu minnacıktı doktor bana geç döllenme olma ihtimali var demişti böyle durumlarda sakin kalmak lazım Allah korusun evhamla veya Baska seyler le üzülüp bebekleri olumsuz etkilemeyelimm
2525_zyno emineakt Merhaba! Cnm Bende 9 ocak görünüyo dogumum işaallh hepimiz saglıkla kucagımıza alırız😌🙏
bubuiledudu AlyaEkmen_ evet ben de aynısını düşündüm kesinlikle cuma yine gittiğimde aynısını derse hemen başka doktora gideceğim🙏
AlyaEkmen_ bubuiledudu çok zor bir süreç bizde haftaya duymak için gidicez duyulmazsa diye bende çok korkuyorum o stres apayrı bişey umarım sağlıkla duyarız 🍀sizde gidince doktora güzel haberlerinizi bekliyorum kalp atışını duyduk demenizi ❤️Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın
bubuiledudu AlyaEkmen_ amin inşallah siz de duyarsınız hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah 🙏
Seyda_11 deno1 korkmayın biz de 7 haftalık ikiz gebeyiz bende de çok karın ağrısı bel ağrısı bacaklarıma kadar iniyor ağrı daha kalp atışlarını duyamadık korkutma kendini bu ağrılar normal diyor doktor
deno1 Seyda_11 bende keseyi gormiyecem kalp atışını duymayacam diye çok korkuyorum bel ağrım bazen siddetleniyor insallah normaldir sağ salim evlatlarımıza kavusalim
bubuiledudu Seyda_11 hayırlısı olsun ben de yeni 7+2 oldum gecen cuma kalp atışı duyamadı da göremedi de doktor inşallah bu cuma duyarım çünkü bebek ve kese büyümüştü duyulması lazım diye bekledi doktorum da
deno1 Ablaytuba yarın kese icin gidiyorum dua et ilk gebeliğim cok zor oldu tup bebekle ikinci denemede neler çektim neler 🤲😔
Ablaytuba deno1 Rabbım kucağına almayı nasip etsin inş bu sefer hiçbir sıkıntı çıkmaz yarn güzel şeyler duyariz