Goktepe38 emineakt benimde ikinci hamileliğim oğlum 14 aylık son adetim 17 Nisan benim doğumda 22 Ocak gösteriyor bakalm hayırlısyla 🤗
emineakt Doktor kontrolüne gidip cinsiyet tahmini alan var mı ben hala gidemedim randevu bulamadım meraktayım çook 😇
AlyaEkmen_ emineakt ikili tarama testinde 11+4 de yüzde 99 erkek dedi şuan 13 haftalığız ama ay sonu yine emin olmak için başka doktora gidicem o zaman 16 hafta olmuş olucak 😂🙈
Basak emineakt aynı artk oluruna bıraktm ya kızdır ya erkek rabbim saglıklı sıhhatli salih evlatlar versin 😀😀😀😇😇
Seraykg Bende ikili test için gittiğimde erkeğe benziyor demişti 14+5 de kesinleşti oğluş geliyor ❣️ detaylı ultrason u kaçıncı haftalar da yaptırmayı düşünüyorsunuz bir 20 +3 için randevu bulabildim birde 22 de sizce ne zaman daha uygun olur
Sedef1303 Tam 14 haftalıkken yüzde 90 kız dedi ama çok fazla değişme hikayesi duydum o yüzden 16. haftamı bekleyeceğim 😊 29 ocak doğum tarihi olarak gözüküyor
ipeak banada 12+2 de kız demişlerdi 14. haftamda erkek olduğunu öğrendik tahmini doğum tarihi 22 ocak olacak
Sumya Hayırlı geceler güzel anneler😴 Nasılsınız ocak annesi olduğu halde doğum yapan var mı aranızda 😌
AlyaEkmen_ Sumya 36+1 beklemedeyiz biz de şuan ☺️💙sat a göre son 27 gözüküyor ama erken gelir mi bilemiyorum
Zeze2454 emineakt 35+4 le beklemedeyiz 31 günümüz var ama yalancı sancılarım başladı erken gelecek gibi benim kız 😊