Cicek08 AlyaEkmen_ benimde tahmini 19 Ocak gorunuyor :) nasipse pazartesi günü kalp atışı için gidicez . Siz ne yaptınız gittiniz mi duyabildiniz mı bebeğinizin kalp atışını 🤗
Cicek08 AlyaEkmen_ ay cok sevindimm :) bende pazartesiyi iple çekiyorum Allah’ın izniyle bizde duyarız inşallah sorunsuz 🤗 pazartesi 7+5 olmuş olucaz . Belirtileriniz var mı nasıl geçiriyorsunuz
AlyaEkmen_ Cicek08 malesef bulantı kusmalarımız 6 haftanın başında başladı şuan 7+3 deyiz kasık ağrılarım var dinlenince geçiyor ama yorulunca ve ayakta durunca gösteriyor kendini 😓birde koku hassasiyeti 🙄
Cicek08 AlyaEkmen_ Benim de koku hassasiyetim var mutfağa giremiyorum yemek resmi görmek bile midemi bulandiriyor . Bazen gün boyu sürüyor . Allah yardımcımız olsun 🙏
Sumya 11mom2 Merhaba benimde 14 Ocak doğumum inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Selenimom Ben de 7+3 ikiz annesiyim minnoşlarim iyi kalpleri pirpir 🥰 doğum şu tarih diyemem ikizler cunkuuu
AlyaEkmen_ Selenimom yaaa çok güzel bir duygu olsa gerek bende çok istiyordum zorluğu çok olsada hayalimdi ama çok mümkün değildi ailede hiç ikiz yoktu 🙈Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin günlerimiz aynı biz de 7+3 deyiz❤️
AlyaEkmen_ Selenimom bende 2 kg verdim malesef sürekli ne yesem kusuyorum 😓bu gidişle vermeye de devam edicez Rabbim yardımcımız olsun
hakanebru_ emineakt benimde ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde benimde sat 23 nisandı 25 ocakta kucağıma aldım oğlumu şimdi de sat 16 nisan ocak başı gibi gelir inşallah 🥰
Selenimom AlyaEkmen_ amin inşallah. Kendi pisirdigim yemeği de asla yiyemiyorum. Meyve ve kuruyemis ile ayaktayım