Sakinem212 emineakt sonuçlarım çıktı hiçbir mudahale yapılmadı bir hafta sonraya randevu alın dediler ya düşük yaparsam dedim sonuçta ağrım var diye taktir ilahi diyip yolladı beni devlet hastanesi bok gibi ilaç bile yazmadı 😔
uzlet emineakt hayırlı olsun 😊 benim de sat 3 Nisan doğum tarihi ise 3 Ocak gösteriyor ama Aralık olacak bence 🙄😃
Didii emineakt teşekkür ederim sonucum cikti hamilelik pozitif ultrason icin persembe birdaha cagirdi ama kendi doktoruma gideceğim
ebruzb Sat 27 mart doğum 1 ocak görünüyor ama bebişler pek zamanında gelmediği için aralık sonu olabilir diye düşünüyorum inşallah 1 ocakta olur 🥰😂
Sivasss Kizlar son adet 16 nisan tup bebekle hamileyim bende hesaplamalara göre ocak annesiyim Rabbım herkese nasip etsin kucağına almayı ❤
deno1 Ablaytuba gittim canım keseyi gördüm çok şükür çok ağladım 🥲 insallah kalp atışlarını duyunca rahatlarım
GamzeBaz Ezgi4147 ilk randevum ayın 27sinde Bundan önce bir kaybm vardı 5+5,kalb atısını da duymustuk
Ablaytuba deno1 ins coook sevindim kalp atışlarında duyacan hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağında alacan 🤲🤲
Papatya2768 Selenimom kaç haftalık Selenimom kaç haftalık öğrendiniz bende 10 nisan son adet Perşembe gideceğim doktora yaa ikiz çok güzelmiş. İkiz olması ile ilgili hiç bir farklı belirti yada his oluştu mu??
Selenimom Papatya2768 yok hayır tüp bebek iki embriyo transferi oldum. İkisi de tutmuş. Belirti olmadı ama şöyle ki kızımda 8 haftalıkken midem bulanıyor bunda 6 haftada her şey midemi bulandırıyor. Bir de kanda betahcg 4 kat arttı hep