Rana18 Merhabalar; 16+6 haftalık hamileyim 60 kilo ile hamile kaldım ikinci ayımda korona geçirince 55 e düştüm. Şimdi tekrar 60 kilo oldum. Doktorum çok hızlı kilo aldığımı söyledi bugün kontrolde moralim bozuldu. Eski kilolulardan olarak çok kilo almaktan korkuyorum. Sizce normal mi bu yoksa cidden dikkat etmem mi gerekir. Bu arada boyum 1.70. Teşekkür ederim.
A-karaisli Rana18 hiç moralini bozma canım bende ilk cok hızlı aldım 4.5 5 ayda 7 kilo aldım doktor uyardı hızlı gidiyorsun diye 38 haftalık hamileyim simdi toplamda 9 kilo aldım durdu kilo almam biraz yediklerine dkkat et kafana takma
damlaaltinay Rana18 normal değil maalesef. Daha 16 haftalıksınız. Son üç ayda siz düşünün neler olur ? Yediklerinize dikkat edin. Tatlı, şeker, hamurişini azaltın, bana kalırsa hiç yemeyin hatta. Sağlıklı beslenin 🤲 yeşil sebze yemekleri tüketin sadece.
Rana18 A-karaisli öyle mi çok teşekkür ederim eahatladım biraz. Bulantım çok olduğu için ağzımı bış bırakamıyorum hep aralarda atıştırıyorum küçük öğünler halinde. Biraz dikkat edeceğim inşallah
A-karaisli Rana18 bende mide bulantısı olmuyodu da sürekli kazınıyordu onu bastırmak için her dakika yiyorum bide tatlı seyler cok yiyodum korktuğum gibi olmdı son aylarda ben hiç almadım hep bebeğim aldı kiloyu