Emv merhabalar 40+3 de suni sancı verip doğumu başlatmaya karar verildi, suni sancıyla doğum yapan varmı acaba artısı eksisi nedir, sizce suni sancıya başlamadan direk sezeryanmı olmalıyım
Minikbiranneee Emv ben suni ile doğum yaptm sezeryan mı suni sancı mı deseniz suni sancı derim sadece açılmaya faydası oluyor. Yani korkmayın
Tugba2303 Emv bende burada bekleyeyim :) 39 olduk gelen giden yok haftaya suni verebiliriz dedi doktorum
mamy_54 Emv bence sezeryan ben şuni sancida çok zorlandim açılma kolay kolay olmuyor yani bide şuni sancı çekip sonrasında birşey olduğunda sezeryana alınca insan bitkin olur şuan tek pişmanlığım suni sancıyi kabul etmek oldu keşke sezeryan olsaydım ama kişiden kişiye değişir unutmayın 😌😌
Dilemege Emv bende suni sancı ile doğum yaptım Rabbim yardım ediyor kesinlikle canım pişman değilim sezeryan dikişlerindense o an o acıyı seçtim doğum sonrası rahat ettim
Emv Minikbiranneee sancılar bir süre sonra dayanılmaz oluyor gibi yorumlar görüyorum ama sizce nasıldı yani zorlandığınız birşey varmıydı
Minikbiranneee Emv bu suni sancıyla alakası yok ki acı eşliğiyle alakalı. Sadece en zor kısmı ilk sancı girdiği zaman orda baya bi zorlanıyorsunuz ama normal doğum sancısı suni almadan da o acıyı çekiyoruz yani. Bende kendi sancımı bekliyorum gelmezse ben de pazartesi salı suni alıcam mecbue