EsmaSahin Hanımlar süt sağma makinası almak istiyorum elektirikli olmayan,önerebileceğiniz fiyatı uygun güzel iş gören aranızda alan var mı?sezaryanlıyım hemen sütüm gelmiyor göğsümü uyaran süt gelmesini sağlayacak bir ürün istiyorum.
Bsmlh EsmaSahin canım ben tavsıye üzerine aldım ama elimiz yoruldu inan yapamadık 130 dedi en basıtıne ecz ben e bebekten tekli elektrikli mamajoo aldım uyguna olanlar var bak canım elle cok zor oldu inan duruyor öylece kaldı
esra556141 EsmaSahin manuelle ugrasana kadar elektrikli 130 tlye kiwi marka tekli var ondan alın bence
Aylinsemih EsmaSahin aben mochi alicam 100 civarı fiyati göğsüne takıyorsun o kendi sıkıyor manüel istagramda sayfası var bak istersen bazı bebe mağazalarında da satılıyor çok iyi anlattilar
Bsmlh Aylinsemih mevcut sütünüz varsa mochı cok iyi ama süt yoksa moch süt inene kadar ilken görmüyor haberiniz olsun
Bsmlh Aylinsemih ben cok araştırdım cnm suan zaten cok sütüm yok almadım emiyor zaten olanı kalan mama 🥺
balkiz12 EsmaSahin canım bende arkadaşın tavsiyesine aldım wee baby tirle var ben de aldım daha kullanmadım ama 2 3 arkadaşım kullanmış eczanede falanda 20 lira falan
EsmaSahin balkiz12 iyiymiş fiyatı bende sadece ilk 3 gün kullanmak için alıcam sonrasında sütüm oluyor çok,sağolasın arkadaşım😚
Hellolo Ben chicconun manuelinden aldım e bebek Şubat indiriminden çalışan bir anne değilim o yüzdene lektrikli gerek görmedim
EsmaSahin Hellolo Banada sadece ilk 3 gün lazım olacak sütüm gelmesine yardımcı olarak sonrasında sütüm oluyor,evdeyim de zaten çalışan anne değilim,sağol arkadaşım😊
balkiz12 EsmaSahin bir sürü para vermeye ne gerek var canım bende baya araştırdım başka alacaktım ama arkadaşım söyleyince onu aldım
Hellolo EsmaSahin şırıngayla deneyende oluyormuş madem öyle hiç alma canım yada 20 liraya filan olanlar var dur bulursam atayım link