Nazmel Kızlar bugün başka bir sebeple kan vermem gerekiyordu vermişken betaya da baktırdım <0.5 çıktı yani negatif acaba erken mi daha kana yansımamış mıdır?
Birtane2307 Nazmel çok çok erken adete iki gün kala yaptım çıkmadı adet bir hafta geçti yaptım 650 çıktı geç döllenme olmş
Aras_bebek Nazmel erken canım adet gününde yada bir iki gün geçince tekrarla betayı inşallah istediğin sonucu alırsın 🥰
Nazmel Birtane2307 canım benim yumurtlamam mayısın 14 ovülasyonla takip ettim geç yumurtlama değil ama yinede erken olabilir kanda çıkması için
Deniztayfun Birtane2307 https://resimyukle.io/r/EyLHxQ1QAn Bizede bakarmısınız acaba gebelık varmıdır kan testi boyle cıkdı
Birtane2307 Deniztayfun cok karisik ilk kez boyle bi sonuc goruyorum 4.5.6.7.8hafta ne demek anlamadim ama altta 5 ten kucuk diye deger var ama sag tarafta da baya buyuk bi deger var adetin kac gun gecikti
Deniztayfun Birtane2307 evde gebelık testınde cıkdı cıft cızgı daha sonrasında gtmıs arkadasım boyle cıkmıs sonucuna ınternet uzerınden bakmıs gtmemıs hastaneye bende buraya atdım banada karısık gbı geldı ama sag taraftakıne dırek baktım var gibi
Birtane2307 Deniztayfun bencede var cunku beta hcg referans disi diyor benimkinde de oyle yaziyodu ins vardir yani evdeki testtede coft ciktigina gore vardir muhtemelen