Minnakhamis Kızlar tam 1 ay önce ikizlerimi doğurdum 16 gün sonra birine 28 gün sonra diğerine kavuştum çok şükür çok mutluyum ☺️🌸 dua eden destek olan herkesten Allah razı olsun 🤲🏻 bebeği kuvözde olan anneler sabırlı olun geçiyor zor günler ♥️
m_yk34 Minnakhamis evet canım çok zor benimki hala kuvezde 36 hafta doğum yaptım gelişim geriliğinden acil 32 haftayla uyumlu emmesi iyi değil seninki ne zaman yaptın kilosu nasıl 2300 bizimki
Minnakhamis m_yk34 bende 34+4 de Doğum yaptım 2.200 1.800 doğdu hastane çıkış kiloları ise 2.140 2.070. emmeside gelişir inşallah annesi maşallah kilosu çok güzel 🌸
busraerdalll m_yk34 canım bire bir aynısını yaşıyoruz bende 18 Mayıs’ta doğum yaptım 36 haftalık ama 33 ile uyumluydu 2300 gram doğdu kuvozde seninkinin boyu kaç dogdu
Elifgrgn Minnakhamis bebisler mi durmadı 34 haftada doğum yaptın ? Merak ediyorum yarin 31 haftaya giris yapıyoruz 3 gun once gittim en gec 37 de sezeryanla alırız dedi doktorum eger iyiyse 35 36 olabilir mis ama korku başlıyor bende 🤷♀️
Minnakhamis Elifgrgn evet canım kontrol diye gittik bebişlerden birinin suyu ciddi derece azalmış o yüzden acil doğuma alındım banada doktorum bi sorun çıkmazsa 36 ya kadar bekleriz demişti nasip olmadı inşallah sen ileriki haftaları görürsün 🤲🏻
Yenianneadayi2208 Minnakhamis yaaaa 🥰 maşallah sağlıcakla büyütün yavrularınızı darısı tüm hamilelerin başına inşallah 🤲
Minnakhamis m_yk34 bizimkilerin emmesi güzel çok şükür zaten hastanedeki hemşire emmesi güzel olduğu zaman bırakırız demişti ha biberona alışmışlar beni kolay kolay emmiyorlar oda ayrı bi gerçek tabi 😟
Minnakhamis m_yk34 zamanla oluşur canım hiç moralini bozma hayati bir durumu olmasın yeter ki inanıyorum ki en kısa zamanda kavuşacaksın yavruna 🤲🏻
Minnakhamis mervetari4 Allah razı olsun canım benim 🥰 minikler çok şükür iyiler canım işte biberona alışmışlar bıraktırmaya çalışıyoruz 🥴