ogretmen_anneee lütfen olabildiğince. Mutlu olmaya çalış seni üzen ortamlardan insanlardan mümkünse hemen uzaklaş dün okudum daha Happy mom da günlük bilgilendirme de annenin tüm duygu durumu hamileyken bebeğin psikolojik karakterini oluştururmuş sen nasılsan o da öyle olurmuş yani bütün hayatı boyunca alacağı karakter. Maalesef bende çok takıntılı sürekli kuran herşeyi kafasına takan biriyim ve gebeliğimde çok ağladım. Şimdi endişeliyim mesela bu yüzden ve çok pişmanım ona bunu yapmamalıydım-yapmamalıydık diye. Benim bebeğim yüksek sesle kavga ettiğimizde hareket etmiyor biliyormusun bir an da kesiyor korkuyor sanırım ve çok vicdan azabı duyuyorum. Yanında etrafında seni anlayan anlayışlı insanlar yoksa bu durum çok daha zor tabi zaten ne olursa ondan oluyor seni hormonların yönetiyor ama buna anlayış gösteren olmazsa kavgalar çıkıyor. Onlar seni anlamıyorlarsa bırak sen sus kavga etme içine de at demiyorum meditasyonlar falan yap bişylerle oyalan güvendiğin insanlarla dertleş sohbet et ama kavga etme üzme kendini de bebeğini de ..