1prens_annesii Bebeği kilo aldıran yiyecekler neler? Ben fazla kilo almak istemiyorum bebeğim alsın istiyorum 21+5 haftalığım 8 kilo aldım almaya devam ediyorum. Bebeğim 400 gram kilosu iyi dediler ama ben hızlı kilo alıyorum.
BusraUras 1prens_annesii bebişe kilo aldıran yiyecekler: -Kuzu eti -Balık -Organik tavuk eti -Yumurta -Peynir çeşitleri(En çok kaşar) -Yeşil yapraklı sebzeler -Çiğ badem-ceviz-fındık -Süt -Kuru bakliyat -Baklagiller -Meyve Ben genelde bunlarla besleniyorum. Bebişin kilosu iyi çok şükür.
Cansu_okan 29 haftalıgım bir kaç hafta önce bebegimin kilosu 800gr denildi bende çok hızlı kilo alıyorum 50 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum ayaklarım şimdiden şişiyor bebgim zayıf diye düşünüyorum moralim bozuluyor 😞
1prens_annesii Cansu_okan yumurta kuruyemisr bol tüket canım belki iyi gelir bilemiyorum ben bol tüketiyorum 🌸
1prens_annesii BusraUras yumurta kaşar peyniri beyaz peynir süt yoğurt kuruyemiş bol tüketiyorum şifa olur insal ☺️
1prens_annesii [silindi] durumlar aynı 36 beden biraz bol dökümlü oluyordu evlenirken şimdi 38 beden karnımı kalçalarımı belli ediyor napicaz bilemiyorum kiloyu bebek alsın istiyorum ☺️