Pnrmscgl Hanımlar merhaba. Doktoruna hediye alan oldu mu? Aldıysanız ne aldınız, fikre ihtiyacım var. Son ayımızdayız. Doktorumuzun emeği büyük ya birşeyler almak istiyorum ya da el emeği birşeyler yapmak. Yorumlarınızı bekliyorum 🤭🥰
1Acemianne Pnrmscgl Aa güzel fikirmiş hic aklima gelmedi bende çok memnunum doktorumdan 🤗son ayımda bendemi hediye alsam burda beklim🤭
Beyza070707 Pnrmscgl ben instagramdan ismine özel metal kutuda çikolata yaptırdım dün verdim çok mutlu oldu teşekkür etti fiyatı da 90 tl öyle bir şey yaptırabilirsiniz 🥰
Beyza070707 adrmz54 laresparty profil resminde pembe bi kız resmi var sayfa güvenilir aklınız kalmasın doktorumla birlikte oğlumun adına da çikolata yaptırdım hastanede dağıtmayı düşünüyorum nasip olursa 😇
Esraali Pnrmscgl muayene 220 tl veriyorum her ay doğumda orda yapıcam 5000 tl bence dr bana hediye alsın benim gibi hastası oldugu için 😂😂😂
Serpil-3 Esraali valla aynı fikirdeyim bide hediye mi alacam canları istiyorsa onlar bana alsın 9aydır ne çektin aferin sana diye 😂😂😂
Mom54544 Pnrmscgl Çikolata alcam güzel bı paket yaptırıp bide burda formun birinde görmüştüm kanaviçe üzerinde yazı ve doktorun aı filan yaziyodu insta dan buldum daha sonra handehobi diye bı sitede var bı bak istersen bana anlamlı gelmişti eşimin yengesine de ondan yaptırdım kontrolde götüreceğim 😊
Ocak2022 Pnrmscgl çok zarif bir düşünce 💐 doğum sonrası şık bir buket çiçek yaptırsanız bile çok hoş olur.. bu bir kibarlıktır 9 ay boyunca destekleri üzerimizde oluyor sonuçta bir emeği var.. almayacak yada gerek bulmayan arkadaşlar niye türemiş anlamıyorum :) yaptıkları mesleğin zorlukları aşikar iyi ki var tüm doktorlarımız 💐 oturduğumuz yerden ne güzel ahkam kesiyoruz :)