vi_contes kizlar bu gebelik belirtisi midir ( bugün biraz fazla post açtım düşünüp delirmekten iyidir hakkinizi helal edin😞)
Deletedmom_5 vi_contes ovülasyonda olabilir adete 2 gün kala yumurtlama gören var. Bence değerlendirin ne olur ne olmaz :)
Tazee_anne vi_contes valla cnm benim gebelik belirtim sadece adet ağrısı gibi sancılydı 2 gün gecikince test yaptım sanıyesınde çıktı pozitift İnşallah seninde öyledir ♥️
vi_contes Deletedmom_5 ama reglim bittikten sonra uzun zaman bir agrim oldu ben onu yumurtlama diye düşündüm geçmişti o ağrı kasık ağrısı gibiydi simdi bu başladı bu alt karin ağrısı ondan bilemedim yani bir umut napalim işte ☺
Deletedmom_5 vi_contes İnsallah hamileliktir ama değilse bile değerlendir acabamı diye süphe kalmadın :))
vi_contes Tazee_anne insallah canım ya artik kendimde ne degisiklik gorduysem gebelige yoruyorum ama hep negatif hep negatif💔😭
vi_contes Deletedmom_5 pazartesi kan testi vericem bakalim gerci bu agridan baska belirtim de yok neyse degerlendireyim bari 4 senedir degerlendire degerlendire insan da bıkıyor biliyon mu😁
Deletedmom_5 vi_contes valla canım cok iyi anlıyorum bizde 1.5 sene ugraştık 2 günde bir düzenli olması gerekiyordu ama artık gına gelmişti ikimizde isteksiz isteksiz yapiyoduk allah isteyen herkese nasip etsin zor isler valla 🤲🏻🙂