BusraUras mucizemelif12 bir sabah kalktığımda kornişon turşu diğer sabah kalktığımda tatlı çekmişti canım aşırı derecede. Annem hemen demişti kesin hamilesin. 10-15 günlük falandı galiba o zaman.
Samir Şiddetli gögüs ağrısı burun içi kuruluk ve çok kötü ağız tatsızlığı ekşiliği gibi bişey ağzımın tadı bozulmuştu
Saraghe mucizemelif12 sol kasık ağrısı. Sanki sol kaşıgimda bir yumru var gibi bir ağırlık. Yorgunluk ; Adetim 12 gün varken bile tel çırpıcı ile ayakta çorba karıştırırken bile nefes nefese kalırdım. Sutyenlerim rahatsız etmeye başlamıştı.
Emine_clk01 Reglime 5 gün kala test yaptım göğüslerde karıncalanma etten tiksinme baş ağrısı oldu öyle böyle değil ama korona oldum zannettim başımı yastıktan kaldıramadım
Minikbirdunya mucizemelif12 ben çok erken öğrendim ama süreçte tek belirti diyeceğim (öğrenmeden önceki süreçten bahsediyorum) göğüslerde gözle görülür bir damarlanma
Kayzervilhem mucizemelif12 benim bir sabah uyandığımda aşırı midem yanıyordu. O gün de adet günümdü. Olmayınca test yaptım hamile olduğumu öğrendim
Mayamav Adet sancisina benzer kasik agrisi, uyku, sabahlari bogazimin kurumasi,arka arkaya bas agrilarim olmustu.
mucizemelif12 Benimde adetime 6 gün var ama bu sabah dün gece durduk yere mide bulantısı başlıyor bide bugün arabayı zor kullandim kenara çekip istifra etmemek için göğüslerim şişmeye başladı ama sanki heran adet olacak gibi sancım var acaba mi diyorum ? Dort yıldır istiyoruz da
Fv3 mucizemelif12 2 gebelik kaybım var. İkisinde de göğüs hassasiyeti olmadı çünkü geç yumurtluyorum genelde adet sonrası ağrı başlıyor. Ama ucları daha belirginleşmişti. Onun dışında adet öncesi ağrıdan farklı bir ağrı vardı iğne batması gibi. Kirpik gürleşmesi çiftleşmesi olayını bir tek hamile kaldığım ay yaşadım. Daha önce hamile kalamadığım aylardan farklıydı kirpiklerim. Her zaman adet öncesi çıkan sivilcelerim çıkmamıştı. Akıntı çok ayırt edilmiyor bence çünkü adet öncesi de beyaz akıntım oluyordu hamile kalınca da oldu. Çoğu belirti adet geçtikten sonra beta hcg baya yükseldikten sonra yaşadım ben. Kişiden kişiye çok değişiyor canım
ebruzb mucizemelif12 adet dönemi hiç göğüs ağrım olmazdı göğüs ağrısı ve dolgunluğundan anlamıştım 🌸 rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
Corty Benim idrarımda antibiyotik kullanıyorum gibi koku vardı ilk o zaman anladım. Bir de dişlerimi fırçalarken midem kalmıştı. Koku hassasiyeti başlamıştı.
Sadiyy35 mucizemelif12 ilk gebeliğimde kasıkta batmalar göğüs ağrısı sık idrar ve uyku hali ama ikinci gebeliğimde hiç bir belirti yoktu
Dilay24 mucizemelif12 merhaba, bende sadece ara ara adet olucakmışım gibi ağrı oldu kasıklarım da, ama kramp gibiydi. Uzun süreli olmadı ağrılar. Başka da hiçbir belirtim olmadı. 🌸
edauyanik mucizemelif12 mide yanmalarım çok oluyordu ve bi gece saat 3 de kalkıp turşu yedim 2 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 😂