Asmunikal Merhaba kizlar. Pişik kremi ne aldınız. Bide bebekte pişik olmaması için johnson baby vazelinininden arkadaşım çok memnun. Vazelinin zararı var mıdır ?
1anne-2bebek Asmunikal vazelın kullanmadım bilmiyorum gercekten, ama mustelanın pişik kremını aldım. Daha kullanmadım. İlk bebegımde de chickonun pişik onleyici krem kullanmıştımm fakat içeriği saglıklı değişmiş.
N-h-e123 Asmunikal ben kızımı kantaron ve hakiki zeytin yağı ile büyüttüm 😅tercih sizin tabi ama belki fikir olur
Tugcegkn Asmunikal pişik olmaması için mustelanın pişik kremini aldım. Pişik olduktan sonra kullanım içinde İncianın pişik kremini aldım ikisinin de içeriği temiz. Kullanan arkadaşlarım da memnun 😊
Asmunikal Tugcegkn evet ikiside yıldızlar listesinde. Şunu merak ediyorum ikiside alinabilir. Ama sürekli kullanılması gereken birşey. Maddi olarak zorlar mı acaba diyorum. Mesela 100.ml nekadar gider ortalama
Tugcegkn Asmunikal henüz kullanmaya başlamadığım için yorumda bulunamadım. Ama etrafımda ki anneler mustelayı her alt değiştirmede kullanıyor. Mümkün oldukça indirimlerde stoklamak gerekecektir😊