Haziraan Sevgili anneler doğum yaklaştıkça korku da artıyor. Doğum öncesi nefes egzersizleri gibi neler yapabiliriz? Önerileriniz var mi?
So12345678 Haziraan ben sezeryan olduğu için aralığa denk geliyor ikinci korkuyor muyum hemde nasıl 😬
mucizemm01 Haziraan bende sogum yapıcam bekliyorum gelmesini sancım falan hala yok ama korku var tabi. nefes egzeraizleri yaz youtube da cıkıyor zaten bide bol bol dualar oku sancı cekerken cok işe yarıyormus tabi inanmak gerek bide meryem ana otunu arastırmanı tavsiye ederim ben aldım hepsini denicem illaki biri tutar inşallah kolay dogumlarımız olur ❤️
Yasemin_83 Hastanelerde gebe eğitim programları var. Şuan online eğitim veriliyor. Kontrole gittiğimizde bilgi alıp kayıt yaptırabilirsiniz gerçekten işe yarayacak bilgiler, masajlar ve egzersizler öğreniyorsunuz. Mutlaka gitmenizi tavsiye ediyorum
Selcann Haziraan kızımda ben gebe okuluna gitmiştim orda bir kaç hareket ve nefes egzersizi gostermislerdi. Doğuma gitmeden yaptım doğu sırasında da nefes egzersizlerini sürekli yaptım. Hiç korkmayın kendize güvenin en önemli bu. Derin nefes alın dua edin inşallah kolayca olur. Korkulcak hiç birsey yok merak etmeyin. Iyi düşünün hep
Yasemin_83 Bende gebe okulunda öğrendiğim masajlar ve egzersizlerle sancımı evde rahat bir şekilde çektim dayanmayıp hastaneye gittiğimde 8 cm açılmam vardı 😀