akgunbirsen vi_contes benim pcoslu arkadaşlarım glifor diye insülin ilacı ile hamile kaldılar. 2 si ilk ay diğeri 2. Ay’da. Eşlerinde sorun olmasa bile bal karışımı falan yedirdiler fındık, ceviz, arı sütü, poleni. Glifor reçetesiz alınıyor 1000 mg günde 2 kere kullan. Netten araştırma yapabilirsin.
vi_contes akgunbirsen ben glifor 3 senedir kullaniyorum canım insulin direncim var çünkü ama bana pcos icin bir faydası olmadı esime de sürekli bal fındık ceviz keci boynuzu yediriyorum takviye olarak
Elifcc vi_contes bizde birkaç aydır istiyoruz ama maalesef böyle şeyler isteyerek olmuyor .. bazılarımızın belkide bu dünya daki imtihanı bu böyle düşünün lütfen unutmayın veren de o alan da o en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah, rabbim gönlümüzü göre versin üzülmeniz çok doğal isyan etmeyin sadece dua edin 🕊
Esraeea vi_contes sizin için hayırlı zammı siz bilip ayarlayamazsınız kendinizi rahat ve akışa bırakın ALLAHa güvenin gerisi gelecek inşallah🌸
gulin-35 Bfduam tesekkurler pko vardı ılk oglumdan sonra pko oldum vermem gereken fazla kılolarım vardı asılama bıle yaptırdım olmadı tup mkde amleıyatı oldum ıkıncı ayında kendılıgınden kalmısım artık olmıcak dıye kafamdan sılıp atmıstım
Bfduam gulin-35 geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun aynı zamanda miniğin:) Sanırım ilkinden sonra ikinci 18 yıl sonra oldu, doğru mu anladım? yumurtalık rezervi nasıldı, kaç yumurtan vardı?
Nurciv vi_contes okurken bile icim sizladi. yasadigin cok zor Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Lütfen kafani dagit tevekkül et Vardir Rabbimin bir bildigi O istedigi zamanda verecek. Imtihanin bittigi anda alacaksin güzel Haber. Bu bir imtihan bi sürec. Kimi esiyle Kimi kaynanasiyla isiyle cocuguyla imtihan oluyor bizimkide evlat özlemiyle. Bende 1 yil olacak evleneli yas 33 bir kimyasal gecirdim sonrasinda olmadi. Hergün test yapiyorum Ama yok. Rabbim En güzeli bilir kendini yipratma nolur. Kafa dagit kitap oku biseyler yap. Gececek elbet bugünler baska imtihanlar baslicak. Dünya hayati sonucta hep biseyler eksik olacak hic tam olmicak. Bizim eksikligimiz bu konu olacaksa onada raziyim ben vardir Rabbimin bi bildigi. Bol sabir Rabbim imtihandayken verdigin tepkiyi ölcüyor ne kadar sabrediyorsun ne kadar katlaniyosun yoksa isyanami gidiyosun. Aman kardesim isyana girme bol sabret gececek bugünler ve evladina kavuscaksin biraz daha dayan.
gulin-35 Bfduam ayn oyle oldu valla cok hatırlamıyorum ozamn ne kadardı asılama tutmadı ama bende tum tedavılerı bıraktım kılo verınce dogal yolla oldu
Bfduam vi_contes canım rahimle ilgili göbek kaldırma mı, kasık kaldırma mı ne deniyor öyle bi şey deneme şansın var mı? Yaşadığın yer itibarıyla belki kısıtlı imkanlar ama, eş dost akraba büyüklerden bilirler belki?
vi_contes Bfduam öyle samimi olduğum bir akrabam yok istanbulda ve esime de ben bel çektirmeye istanbula gidicem desem ne saçmalıyorsun der inanmaz pek böyle seylere