Fatma12345 Mom54544 USG cihazi hemen hafif iceri giriyor parmakla biraz daha ileri ittirip bakiyo ama acımıyor yani
Esraismail suscarparimm Artık o diyenler kendini nasıl kasıyosa o sekilde kanama oluyo bnde korkuydm persembe günü oldum doktorla konusa konusa hemde hissetmedim bile saniyelik bi durum abartıyo insanlar kimseyi dinlemeyin rahat birakın kendinizi
miniginannesi9 suscarparimm ben hala Urfa’da doktor bulamadım kendime, Allah izin verirse İstanbul’a gidicem iki haftaya kadar doguma
Fatma12345 suscarparimm yani korkunu atlatirsin diğerki muaynelere için rahat korkmadan gidersin yani😊😊
suscarparimm miniginannesi9 Neden bulamadınız ki çok iyi doktorlar var Mehmet ağar Kadir yaman Fatma çetin pelit vs
miniginannesi9 suscarparimm ceylanpinardayim, Urfa’ya giderken yolda zor olacak diye dusunduk, havalar da malum çok sıcak olacak İstanbul’a karar verdik🥺
miniginannesi9 suscarparimm ama bı yandan da Urfa’da da bı doktor edinseydim kendime diye kızıyorum. Ne olur ne olmaz diye
Senemunlu suscarparimm kendini kasma kesinlikle . Kastigin icin canin yanar . Kotu bisey degil insanlar kastiklari icin acima hissediyorlar o yuzden rahat ol :)
suscarparimm miniginannesi9 Urfada da iyi doktorlar var kendi tercihiniz tabi ben çok memnunum doktorumdan gidin bakalım istanbula