Mom72626 Hep gönlümden kız geçiyordu rabbim kızı nasip ettti. 2. de hayırlısıyla erkek olsun diye geçiriyordum çok şükür erkek evladımız olacak. Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻💙🦋
DefneRana Mom72626 amin inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰 benimde bir kzıım var 13 haftalık hamileyim daha cinsiyet öğrenemedim bakalım
Sadece_anne Mom72626 Ay çok sevindim sağlıcakla gelsin 😊 pazartesi gideceğim bende benimde 1 kızım var isteğim erkek ama nasip bakalim 😍
Hulyaaaa Mom72626 Maşallah hayırlı uğurlu olsun cnm 💕 sağlıkla gelsin paşa inşallah. Benim daha belli değil hala ogrenemdim göstermiyor yaa 😏
Mom72626 DefneRana bizim beyefendi de zor gösterdi kızım hemen 11. Haftada göstermişti. Yüz üstü dönmüş ayakları kasımlarıma doğru. Doktor alttan muayene edince gördü 😀😀
DefneRana Mom72626 oyy maşallah 😍kızımda net olarak 30 da öğrenmiştim erkek sanıyorlardı o yüzden bundada çok bişey beklemiyorum 😂😂
Mom72626 Hulyaaaa doktorum çikolata ye su iç dedi ben de kapıda beklerken yedim girdim ama yine de uyuyordu 😀
Hulyaaaa Mom72626 Ayy bende biraz önce öğrendim kızım oluyor 😁 bir oğlum vardı şükür bir de kızım oluyor
DefneRana Mom72626 20 ye kadar kesin erkekti sonra kaç farklı doktora gittik yok göstermiyo mümkün değildi artık ümidi kesince 30 da gördük 😀
Mom72626 Hulyaaaa ayyy çok sevindimmmmm 🥰🥰🥰 ne güzellll allahım kız çocukları da pek çok ayrı cilveli 😀😀
Buseninannesi_21 Mom72626 Ne güzel iki duyguyu birden yasayacaksiniz ❤ Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin. 🌸
Hulyaaaa Mom72626 sorma sorma 🤗 ck şükür iki meyveyi de verdi rabbim inşallah sağ salim kucağımıza alırız