-ilk-gebelik Arkadaşlar bugün sulu akıntım oldu birkaç defa değşşmek Zorunda kaldım hatta çamaşırımı . Başına gelen var mı 21. Haftamdayım bebeğin suyu olamaz değil mi biraz sol tarafımda da kasık ağrım oldu
Seda_nrr -ilk-gebelik benim en başından beri oluyor.Kanama olmadığı sürece korkmuyoruz dedi doktorum ama yinede sizde sorun ihmal etmeyin herkesde farklı olabilir :)
Balarisi23 -ilk-gebelik fitil kullanıyorsanız akıntı o yüzden olabilir ama takip edin gelirse daha da doktoru bilgilendirin
mucizeannesi1 -ilk-gebelik bence doktorunuza bildirin . Benim de 27 Haftamda başlayan sulu akintim vardı doktoruma suyun sızmasından şüpheleniyorum dedim . Turnusol testi yaptırdı çok şükür akıntı çıktı . Ihmale gelmez böyle şeyler . 30. Haftamdayim Aynı şekilde devam edince akintim dün doktora ayni sekilde bildirdim . Alttan baktı yoğun mantar akintin var dedi fitil verdi .
Defnesii -ilk-gebelik bende şuan bu durumdayım ve hatta suyumda baya azalma var. Pazartesi doktor kontrolüm var tekrar bakılacak. Fazla geciktirme yinede
-ilk-gebelik Seda_nrr benim de cok oluyordu akıntım bugün biraz fazla ve agrım olunca korktum. Devam ederse ve kanama olursa hemen giderim cok teşekkürler🌺
-ilk-gebelik Balarisi23 yok kullanmıyorum canım . Aynen takip edeyim artarsa hemen doktora sorayım çok sağolun
-ilk-gebelik Defnesii tamam canım çok sağol doktorla iletişime geçeyim. İnşallah senin de sıkıntısız halledersiniz bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza🙏
Halaloy7 -ilk-gebelik Benimde sulu akıntım oluyor sürekli, altıma kaçırmış gibi birazcık. Kaşıntı da oluyordu mantar dedi doktor. Koku ve kaşıntı varsa doktoruna söyle mantar olabilir
mucizeannesi1 Seda_nrr reçete yanında değil şu an bakınca atarım. Kaşıntı koku vs. Yoktu ben de sadece akıntı geliyordu yoğun bir sekilde
Seda_nrr mucizeannesi1 bendede yoğun geliyor hiç sorun etmedim ama şimdi siz böyle diyince bende bi sorayım doktoruma tekrar :)
mucizeannesi1 Seda_nrr aynen ☺ ne olur ne olmaz kaygılanıyor insan yine de en ufak şey de 🤗 kavuşsak sağ saglim inşallah