Minnak33 Konya şehir hastanesinde doğum yapıp memnun kaldınız mı olumlu olumsuz yorumlarınız nelerdir , muayene için doktor öneriniz var mı ?
Ayselirem Bende burda bekleyeyim özele gidiyorum ama durup durup doğum ücretini arttırıyorlar bende şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum
Fatma969 Ayselirem aynen oyle yazik günah ya doğumu yaoack olan sensin aciyi sanciyi çeken sensn ama baya yuksek ucret istyrlr önceden özel büyükşehir hastanesine gdyrdm 3 aydir sehir hastnsne gdyrm doktoru sevdm sıcak kanli iyi bir dktr gbi
Fatma969 Duydgm bir kac kisden iyi oldgnu duydm tek sorn surekli gttgn doktor dogumunu yaptrmyrms o gun nobetci dktr yaptryrms ama doktorlarn hepsi cok iyi dyrlr
Ayselirem Fatma969 evet bide doğuma çağıralabiliyor diye duydum sadece cüzi bir ücret ödeyerek kendi doktorun giriyormuş doğru mu ?
Fatma969 Ayselirem tam olarak blmyrm onu devlet hastansnde o gunku nobtci dktor kimse o yaotryrms dye blyrm ama bütün doktrlar iyi dye duydm
alyn-cl Ben yeni Doğum yaptım İnan’ın çok memnun kaldım ebelerim hemşireler hepsi Güler yüzlü tatlı insanlar anlayışlılar normal doğum yaptım benim kendi doktorum girdi ☺️
alyn-cl Ayselirem o konuyu bilmiyorum canım tam olarak ama belirli ücret karşılığında geliyormuş diye duymuştum bende