Aycicegim Seva_aa doktorumla görüştüm çok iyi çıkmış perşembe tekrar ver dedi. yarın yanına gidicem ilaçlar için rapor çıkartmaya
Aycicegim Seva_aa idrar testi yaptın mı bida kuzum? Benim 5.gün embriyosuydu biri çok iyi kalitedeyedi diğeri orta kalitede. Transfer için de iki ay bekledim Rahim dinlendirme yaptı doktorum
Seva_aa Aycicegim yok canim ya artik Beta bekliyorum cunki en saglikli sonuc ords olur diye dusunuyorum 2 gunude atlatayim😀
Nazli06 Nazli06 dün rahatsızlandım biraz lekelenmem oldu doktoruma yazdım hemen dedi kalçadan progestan hemen dedi acil yaptır dedi acil iki tane sonra tekrar beta HCG istedi sonucu bize atın. Hemen dedi iyi çıktı sonucum
Aycicegim Nazli06 kuzum zaten tüp bebekte progestan hep kullanmamız lazım bence hiç bırakmayın 12.haftaya kadar kullanılıyor muş
Seva_aa Aycicegim ya evet bide kac haftalik oluyor galiba ogrendigimizde 4 haftalik falan oluyor 2 hafta geriyemi gidiliyor oyle bisey galiba bazende son adet baz aliniyor diye soyluyor kizlar
Aycicegim Seva_aa hiç bilmiyorum ki canım adet tarihine göre hesaplanır herhalde tüp te artık bu normal kabul ediliyor diyorlar ya. Ama 5.gün 3.gün embriyo değişiyor mu bilmiyorum
Nazli06 Aycicegim en son adet tarihinden hesaplayın bayanlar öyle oluyor ben en son sekiz Nisan’da oldum adet