Taze_gebe Mercimektanesisb harika dokusu fotodan bile çok iyi duruyor güle güle giymek nasip olsun nereden yaptırmıştınız ben hastane çıkışı için değil ama nasipse kurban bayramında fln düşünüyorum ya da şöyle 2-3 aylıkken fln☺️
hanibazen Mercimektanesisb normalde isimli hastane çıkışlarından nefret ediyorum ne yalan söyleyim 😅 ama sizinki kibar olmuş güle güle giysin minik
Mercimektanesisb Taze_gebe Çok çok kaliteli ve harika ötesi ilgili bir satıcı ✅ adım adım herşeyiyle ilgilendi sadece isim siyah gözüküyor ama aslında haki rengi resimden öyle duruyor sanırım 🤷🏻♀️ instagramdan yaptırdım ekinbaby_wedding sayfanın adı 🧿
Mercimektanesisb hanibazen Bende en sadesini aradım diyebilirim, sırf fotoğraf çekimi yaparım hatıra kalsın diye yaptırdım beğenmenize çok sevindim 🌸 hizliresim. İle yükledim 😇
Mercimektanesisb Denizcyc Keten Yastık 140₺ Tulum, şapka, eldiveni 90₺, Penye battaniyesi 70₺’dir. Bu şekilde 🌸
minikmucizemmm65 İlk defa bir takimi bu kadar beğeniyorum. Sayfaya girdim ama sizinkini bulamadım. Aynısından istiyorum 🤩