37.haftadan sonra bekle bekle gelmeyen bebek artık gelsin diye azımle çalışan bir anneyim:) doğuramıyorum postlarının vazgeçilmez takipçisiyim diyebilirim hurma,yüruyüş,pilates,ev işi,hepsini yaptım ve 39+2 de; bu bebek gelmeyecek ve suni sancıyla doğurmak zorunda kalacagım ve bu beni korkutuyor dedigim gün 4 saatlik bir yürüyüş yaptım ve bugunde doğmazsa bırakıyorum uğraşmayı dedim.bu arada 2.doğumum olacaktı ve ilk bebegim 37+3 te suyum ve kendi sancımla dünyaya gelmişti.4 saatlik yürüyüşün ardından yine hiç bir şeyim yoktu sancı yoktu ağrı yoktu her zamanki kasılmalarım vardı fakat farklı bir durum degildi bu benim için her zaman oluyordu çünkü.Gece saat 1 oldu lavaboda oldukça şeffaf bir akıntı gördüm uzayan bir akıntı,nişanımın geldigini düşündüm sabaha kadar aralıklarla lavaboya gittim nişan gelmeye devam etti renklenmeye içinde kılcal kan pıhtısı olmaya başladı fakat hiç sancı yoktu sabah 10 da yine sancı olmayınca 1 gün bekleyip dr a giderim dedim ama bebegin sağlığından endişe ettim bi an ve dr u aradım, hemen gel dedi hikayemin buradan sonrası hızlı gelişti:))
hastaneye gittik dr servise muayeneye göderdi yatış olacak dedi servise çıktık muayene yapıldı 8cm açıklık doğuma giriyorsun dediler ben şoktayım hala sancım yok çünkü ebe nasıl olmaz hissetmezsin diyor ama 🧿yok işte🤷🏻♀️Hemen üzerimi degiştim serumla sancı verdiler yarım saate doğum olacak dediler sancı hemen başladı aralarda rahatım doğumhanede masada selfiler çekiliyorum herkes çok mutlu ve keyifli arada sancılar geliyor masaya cıkmalısın dedi ebe hanım çıktım ve dogum başladı 15 dakika sonra bebegimi kucağıma aldım her şey yolunda gitti şükürler olsun darısı gün sayan bebegini bekleyen bütün kadınların başına🌸😊kolay doğumlar ve hayırlı evlat sahibi olmanız dilegiyle🌸