aslihanardihan Herkese merhabalar 27 haftalık hamileyim alışverişe çıkacağım bez / ıslak mendil /deterjan /yumuşatıcı önerileriniz nelerdir ?? kaçar tane almam lazım
Sibelrx aslihanardihan bende surda durayim hangi bezi alsam diye dusunuyorum bimin bezini kullandim ogluma aradan 5 sene gecti fiyatlari obur bezlerle ayni olmus
Hidayetliya20 aslihanardihan bnm 10 aylık kızm var onda dali granül sabun aldm.. Şokun bezi ve ıslak mendili bebeland aldm memnunum 2nciye yeni hamilym ona alıcm inşAllah aynı şklde 😊😊 bu arada yumşatıcı bebeklere önerilmiyo o yzdn ben almdm
Beyzan aslihanardihan Öncelikle yumuşatici fikrinizi unutun bence.çünkü gerek yok hem kimyasal içeriyor hem bebeğe zararli hem de bebek çamaşırları zaten yumuşak yumuşatıciya gerek yok Islak mendil ben uzun süre su ve pamukla sildim ama bence en güzel ıslak mendil sleepy sensitive katkısız doğal kokusuz Deterjan olarak ben sıvı deterjan tercih ettim ama çamaşır Makineniz iyiyse en güzeli sabun tozu olanlar hem koku açısından hem de sağlık açısından ama benim makinam çok iyi yıkamiyor o nedenle sıvı aldım sabun tozu çözünmez diye
Potkiracagi Bende 28 haftalık hamileyim 2 paket 70li 1 numara prima premium care 1.6kg duru granül matik uni baby yeni doğan 24lü ıslak mendil Baby me 15li temizleme pamuğu aldım yunuşatıcı granül kullandığım ve makineden çıkarmadan bir de durulama yaptıracağım için almadım
Esmakucuk Bez baby turco, ıslak mendil sleepy yenidoğan, deterjan sabun tozu ( biz baby me kullanıyoruz 1 yıldır)
Alya_7 Prima premium care,deterjan tamamen temiz içerikli babys green markasını aldım,yumuşatıcı Üni baby,ıslak mendilde Üni baby yenidoğan.
Jewerly Prima premium care bebek bezi Prima aqua pure ıslak mendil Duru granül matik kullaniyorum Yumuşatıcı kullanmiyorum Oglum 17 aylik oldu dogdugundan beri bunlar
Kayraninannnesi aslihanardihan Bez ve ıslak mendil sleepy tercih ettim Deterjan ve yumuşatıcı ise uny baby 🤗
1anne-2bebek aslihanardihan Bez : prima premium care Islak mendil : ilk zaman temizleme pamugu kullanacagım ama sleepy dogal organik pamuklu ıslak mendil de aldım bır sey olur kullanırım silmem gerekır yanımda bulunsun diye. (ilk bebegımde uny baby yenıdogan kullanıyordum fakat içeriği değişmiş muhendisinoglu’nu takip ediyorum okumuştum) Yumuşatıcı zaten kullanmadım şimdide kullanmam. Detarjan olarakda duru granül tercih edicem ( dalin kullanmıştım fakat onun da içeriği iyi değilmiş.) grabüller kalıntı bırakabılıyor sulandırıp kullanılabılır. Bırde zaten extra duruluma yapılıyor 🌸
Fistikrecelim Bez olarak sleepy ıslak mendil 6lı pakette unibby yemidoğan aldım neolur ne olmaz diye ama pamuk su ikilisi öncelikli tercih edilcem çamaşır deterjani olarak unıbby sıvı deterjan aldım çnkü normalde de sıvı kullanıyorum yine sıvı kullanmayı tercih ettim sıvı deterjn kullandığım için yumuşatıcıya gerek duymuyorum hem normal çamaşırda hem bebe çamaşırlarında