Gnys 32.Haftamdayım son 10 gündür bebeğimin hareketletini hissedemiyorum iyice psikolojim bozuldu. Gayet güzel hareketleri vardı oğlumun. Acile gittim kalp atışları normal dedi . Polikinliğe gittim nst normal suyu da normal geçen gün tekrar gittim doktor 1 gece hastanede yatırdı kontrol amaçlı dün çıktım. Sık sık nst ye bağladılar hersey normal ultrasonlada baktılar normal ama yine hiç hareket yok neden böyle oluyor. Aynı şeyi yaşayan var mı. Doktor da bişey demedi oğluma bişey oldu düşüncesi beni deli edecek.
shinemom Gnys ben senin haftalarında değilim ama sen kendi ağzınla doktor kontrol etti normal diyosun kalp atısı normal diyosun burdakılerın evet sıkıntı var demesini mi bekliyosun merak ettim sonucta bebegn büyük artık yeri de dar normaldr yani bu kadar bakıldıysa ve öyle söylendiyse gereksiz stres yapma bence
Buketali Gnys merhaba ben iki gündür hissetmiyorum bugün doktora gideceğim umarım sağlıkla alırız kucağımıza 🙏
Babies16 Gnys canim son haftalara girince bebek yola yerlestigi icin daha mobil yani hareketsiz oluyor bu normal bisey.aksine hala icinde alt ust olsaydi yerlesmemis olcakti.endise etme.aklina tskildikca saglik ocagina git oradada kalp atislarina bakiyorlar o sekilde rahatlayabilirsin
Gnys shinemom o kadar hareketli bebeğin bi anda hateketlerini kesmesi ister istemez strese sokuyo insanı.
Dorukannesi Gnys bi karnini saga sola salla ben oyle yapiyordum bide elini karnina gotur ve alkısla sesi duyar uyanir.seninki uykucu simdiden😊
Didemalkanendik Canm bende 31 haftadayım 5-6 gundur aynıydı bende dr a gittim kaç kez hepsi normal dedi 2 gundur yine kıpır kıpır maşallah inşallah sennkide hareketlenir
Babyboy24 Gnys yeri daraldıkça tekmeleri azalır zaten eskisi kadar geniş olmadığı için rahat hareket edemez ayrıca doktor normal diyorsa içini ferah tut
ilk Arkası dönük şekilde duruyorsa o zaman da hareketleri az hissediliyormuş internette okumuştum Gnys arkası dönük duruyorsa ozaman da az hissediliyormuş internette öyle okumuştum ben
Busrayildiz Gnys bol bol çikolata ye belki hareketlenir bide sen evham yapmışsın korkmuşsun ondan sakin ol tatlı bişeyler ye benim yaramaz oğlum da öyle beni korkutuyor dünde hiç hareket etmedi direk çikolata yemeye başladım 2 3 dk sonra hareket etmeye başladı derin nefes aldım sende dene kuşum yada öksürmeye çalış bol bol hafif karnını sars yöntemler var dene ben burdayım anne digcektir😊