Mumyy Merhaba güzel anneler aklım çok karışık bulunduğum yerde şu an gittiğim Dr umda ilk bebeğimi dogurmustum 2.de de aynı Dr a gidiyorum fakat eşim şehir dışında yalnızım doğum anında yanımda olup olmayacagi belli değil mesafeler de çok uzak çalıştığım için 32. Haftami bekledim 32. Haftami doldurdum acaba memleketime annemin yanına mi gitsem diyorym ama 33 34. Haftadan sonra Dr degistirilir mi bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan var mi
Ftma1aa Mumyy bende 33 . Haftaya girdim dün doktorumu değiştirdim özelde başka doktora gittim Dr sormadı bile yani direk kontrol edip gayet güzel karşıladı
Seferyehatun Mumyy canım öyle bir şey yok gelen hastayı mecbur kabul edecek, son dakikada gitsen kabul eder, insanlık hali doktorun ölse son haftada ortadaki kalacaksin, endişe etme nereye istiyorsan git
Mumyy Ailem Osmaniye’de yaşıyor orada da çok iyi Dr lar olduğunu forumda okudum ama bu saatten sonra beni kabul ederler mi bir de o var
Mumyy Denizyildizii özel düşünüyorum zaten ama 36 da gittim diyelim sonra bir anda doğum başladı Dr gelir mi saati ne olursa olsun ilgilenir mi
Mumyy Ftma1aa bir de ilkinde normal doğum yaptım bunu da öyle istiyorum herhangi bir sağlık sorunu olmazsa kimileri de Dr değiştirirsen seni sezaryene alır falan diyor
Mumyy Ftma1aa yanlış cvp yazmışım kusura bakmayın yani herhangi bir sorun olmuyor peki doğum şeklinize karar verdiniz mi
Denizyildizii Mumyy tabiki ilgilenir. Doktor sonuçta işi bu. Sen iyi bi doktor bul iyice konuş anlat cnm tahlillerini falan göster sonuçta her türlü hastasısın
Mumyy Seferyehatun normal doğum istedigim için endişeliyim gece başlarsa doğum Dr gelir mi falan diye haklısınız sanırım gereksiz yere kaygı yapıyorum
momof3 Mumyy Ben ilk gebeliğimde doğuma 2 gün kala doktor değiştirmiştim ve o doktor simdi 3. Doğumuma yardımcı olacak nasipse 🙂🤍