zehranurr Mesaneme yediğim tekmelerden tuvalet kapısının önünde yatıcam artık🥺🥺 yapıyor mu sizinkilerde bunu😫
Mom080 zehranurr hahaha bende de aynı bazen çok zor tutuyorum kosamiyorumda artık paytak penguen gibi hızlı hızlı lavaboya gidiyorum 😂😂
Fatosef zehranurr 32 haftada hala ters duran oğlum ayaklarıyla tekme atıyor kasigima mesaneye. Evden iki adım uzaklaşmaya korkuyorum tuvalet bulamazsam diye 😁
zehranurr Seyma46-46 bende zaten hareketleri yeni yeni hissetmeye başladım onda da mesaneme vuruyorlar 😂
zehranurr Mom080 eşimde gülüyor artık 😂😂 gitte depoyu boşalt gerçi senin depo hiç boşalmıyor ki diyor 😂😂😂
[silindi] zehranurr hımm maşallah bizdeki bitane bile vurunca nasıl etki ediyor tahmin etmek zor değil 😬
matelove Oooo olmaz mı mesaneyi de geçti artık bazen girişe doğru tekmeler atıyor bıçak saplanması gibi acı hissediyorum 😂😂😂 arada aklına geldikçe mesaneyide yokluyor gün içinde 😂😂
Leylaalin zehranurr Valla ben sonda bağlamayı düşünüyorum kafası asagida ve sürekli baskı var gece 4 kadar lavaboya gitmekten bi hâl oldum Artık aramiz da bi bağ oluştu
HavvaMerve zehranurr Aynen sürekli ayağıyla oramı tekmeliyor 🤦🏻♀️İçim bir tuhaf oluyor o vurdukça sık sık lavaboya gidiyorum 😂