oznrgkdnz_ Kontrole gittiğimde 11 haftalık olucak acaba öğrenme şansımız olur mu çok merak ediyoruz 🥰
oznrgkdnz_ Seyma46-46 bi arkadaş 10 haftalıkken öğrendim yazmıstı gecenlerde bende acaba anlaşılır mı bizimde dedm kendi kendime
Melike oznrgkdnz_ 18+4 üz daha kesin belli feğil 😂🤷🏻♀️ Kıza benziyor dedi doktorum ama bacak arası hep kapalı
Ayseee4238 oznrgkdnz_ 17+3te öğrendim. Daha erken gibi seninki söyleseler bile kesin demezler sanırım.
Semakacan oznrgkdnz_ 11+4 te öğrenmiştim kızımı bazı doktorlar kemik yapısından mı anlıyor artık bilmiyorum ama erken tahmin eden ve yanılmayan da oluyor
Sudeekalay oznrgkdnz_ 20. Haftaya kadar çok sağlıklı olmuyor tahminker ayrıntılı ultrasonda net ogrenirsiniz bence acele etmeyin merak ediyoruz eyvallah ama yine de garanti sonuç ayrıntılı ultrason da
Ayse32 oznrgkdnz_ 11 de rutin kontrol için gitmiştik belli olmuyor demişti doktorumuz 12 de sormadan kzı dedi 😊14 te de kesinleşti 😊❤️ 11 de zor ama 12+Larda tahmin yapılabiliyor canım
Pelit7 Haftamızda öğrendik acaba değişir mi diye sorduk bir sonraki gidişimizde ama 11 de ne dediyse oydu. 😄 oğlumuz olucak nasipse🧿
2inciannelik oznrgkdnz_ tahmin ediyor ama acele etme diyor net değil diyor . Değişme olasılığı çok yüksek bu haftalarda 16 da en kesin