Aysennnaysen Kızlar son adet tarihim 16 nisan ortalama 28-29 günde bir adet oluyordum ama gecikti rahim filmi çekildiği ay geçikme yaşayan var mı? Test yapmaya korkuyorum her ay hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü
Aras_bebek Aysennnaysen heveslendirmek istemem ama bir test yapın mutlaka ben 20 eylülde regl oldum 30 eylülde rahim filmi çektirdim 24 ekimde 4 gün gecikme yaşadığım için test yaptım pozitifi gördüm şuan 34 haftalığız.❤️ İnşallah sizde hamilesinizdir 🥰🥰🥰
kadriye25 Aysennnaysen ben yaşadım hiç umudum yoktu 15 güne yakın geçince artık test yapayım dedim ve oldu beklenmedik bir şekilde 😊🧿
SumeyyeBaltaci Aysennnaysen canım umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin 🙊 eşimin yengesi rahim filmi çekildiği ay hamile kalmıştı canım seninde öyle olabilir bence kesinlikle bir test yapmalısın Allahin izniyle insallah hamilesindir 🙏❤
GamzeGoktas Sizi ümitlendirmek istemem ama burada rahim filminden sonra hamile kalan arkadaşlar vardı postları okuyun isterseniz, inşallah hamilesinizdir 🤗🌸
Aysennnaysen GamzeGoktas inşallah ama 1 haftadır adet olacak gibi hissediyorum oldum mu diye tuvalete gidip bakıyorum devamlı o yüzden ümitlenmek istemiyorum
AnnelikHayali İnşallah hayırlı haberler alırsınız ve verirsiniz bize. 🙂😇adetleriniz normalde düzenli ise bu kadar gecikmeye bir test yapsanız hemen çıkar.
Aysennnaysen AnnelikHayali bundan 2 ay önce 6 gün gecikmişti o zaman çok ümitlenmiştim sonra üzüldüm olmayınca o yüzden heveslenmiyorum şimdi ayrıca adet olacak gibi hissediyorum devamlı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Nry0682 Aysennnaysen hamilelik belirtisi ve adet belirtisi aynıdır gögüste hassasiyet kasık bel agrısı akıntı.Rahim fliminden sonra bicok kisinin hamileligini okudum inşallah sizinde vardır.
Aysennnaysen Aras_bebek inşallah ya peki sizinde adet olacak gibi belirtiniz varmıydı sanki adet oldum gibi hissediyorum Tuvalete gidip bakıyorum yok adet sancısı çekiyorum 5 gündür
Aras_bebek Aysennnaysen tabi kasıklarım belim göğsüm çok ağrıyordu ha bugün ha yarın adet olucam diyordum. Pozitifi görünce o şoku Bi süre üzerimden atamamıştım çünkü aynı adet olucak gibi ağrılarım vardı😊 sizde test yapın haber verin bize merak ederiz 😃
Aysennnaysen Aras_bebek köye geldik şimdi pazartesi yapabilirim anca haber veririm sizlere de inşallah vardır 🤲🤲
Aras_bebek Aysennnaysen tabi ederim Rabbım tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah dualarımdasınız sizde isteyen herkeste 🥰
Aysennnaysen SumeyyeBaltaci inşallah inşallah 🙏🏻 şu an köydeyim evime pazartesi gidicem pazartesiye kadar adet olmazsam yapıcam inşallah vardır