Seda-1 Beyza19_ ilk gebeliğim sezaryen olucam kaç kilo doğdu bebeğinize bakabiliyor musunuz kaç dakikada odaya geçtiniz hemen kalka bildiniz mi sütünüz geldi mi 😂🙈
Atak Beyza19_ Allah analı babalı büyütsun inşallah🙏🙏 sağlıcakla nasıl geçti iyimisiniz ne zaman ayağa kalktiniz
_hasret- Beyza19_ valalhi siz butun bildiklerinizi yazarsaniz bende 35deyim 38 diyolar ama dogum icin 36 neden erken oldu allah anali babali buyutsun🙏
Beyza19_ Seda-1 benim bebiş kilolu doğdu canim süt ağız sütü geliyor ikinci doğumum annem var yanımda geziyorum ilgileniyorum şükür ilki e göre daha iyi geçti bu doğumum
Y123ag- Beyza19_ Allah analı babalı büyütsün ❤️Bende sezeryan olucam nasipse merak ettiğim agrı sızı nasıl oluyor o ilk ayağa kalkmada hissedilen acı nasıl?ve birde sezeryan sırasında acı hissediliyormu?? Çok soru sordum hakkınızı helal edin 🙏🏻😍
Beyza19_ Y123ag- dokunmalar hissediliyor kötü oldum biraz uyuttular ameliyat sırasında ilk ayağa kalkış zordu tabi ama dayanılmaz değil ♥️
Busra3509 Beyza19_ sezeryan nasıl geciyor acaba. Ben panik atak yuzunden sezeryan olucam ama korkuyorum Bu arada güle güle büyütün 🌸🙏
Nkaplan Baskı ve çekiştirmeyi tarif edecek olsanız neye benzetirdiniz 😇 hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸