MAynur Hanimlar aranizda Y sheklinde rahmi olan var mi? Ilk gebeligimde malesef dushuk yaptim, 8 haftalikken. Shimdi 7+3 haftalik hamileyim, inshallah bir sorunla karshilashmam, bebegimi sag-salim kucagima alirim. Lutfen benim gibi sorunu olan varsa yazsin
nlycltk MAynur benimde rahimde perde varmış bilmiyordum doktorda görmemişti gebe kaldım düşük oldu ertesi ay düşük kanaması ile tekrar kaldım düşük oldu daha sonra başka doktora gidip öğrenmiştim şubatta histeroskopi ile alındı bnm
Yasminalkan MAynur bende kalp şeklinde çift rahşmliyim şuan gebeyim stres yapmayın kızlar en çok o engelliyor yumurtlama tarihlerinizi çık iyi değerlendirin birde yumurtlama başlamadan iki gğn önce ilişki olsun bekleyen sperm bayatlıyorameliyat demedi hiç bir doktor doğal yolla hamile kaldım düşük veya erken doğum tehlikesi var ama allahım hepimizin kucagına almayı nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın dualarınızda banada yer ayırırsanız sevinirim ovalüasyon testi için bir gebenin günlüğü instagram sayfası var tavsiye ederim her sorunuza sabırla ve ilgili dönüyor birde tüm hormon testlerinize bakın tüplerinize baktırın bnden tavsiye rahim filmi çekildim onunda etkisi var diyorlr nettede okudum dualarda buluşalım 🤲
MAynur Aslhn12 malesef, histereskopi ola bilir, ama o da kesin cozum degil. Yani dushuk sirf rahimde perde olmasi ile alakali degil
MAynur nlycltk histereskopi deyilmishdi bana da, ama hamile kaldim. Doktorum histereskopinin kesin cozum olup olmadigi belli degil dedi.
Acemianne0636 nlycltk merhaba öncelikle gecmis olsun, benim de rahmim kalp seklinde ve doktor histereskopiyle perdeyi almamiz lazim dedi haftaya histereskopi olacahim ancak cok tereddutlu ve stresliyim sizim nasil gecmisti ameliyatiniz bahseder msiniz 🤗
nlycltk MAynur işte bende hem perde vardı hem şekil bozukluğu vardı rejimin yukarısı m şeklindeydi ve biri küçük biri büyüktü onlar yapıldı ama çoğu insanda perde ya gebe olmayı engeller yada düşük olur dedi bnm doktorum
nlycltk Acemianne0636 benim bide tepede şekil bozukluğu vardı oda düzlendi. Uzun sürmeyen bişey zaten ben sabah girdim zaten doktor bi gün önceden 3 tane hap verdi bana 2 fitil 1 tane de dil altı fitiller rahimi genişletmek için geceden yaptım sabah gitmeden de 1 saat önce dil altı kullandım 😊 kısa sürüyor zaten narkozdan uyandım 1 2 saat sonra çıktım ama ben ertesi gün maalesef sistit olmuştum o sıkıntı olmuştu ameliyathane de oldum sanırsam çünkü eve gelince çorap vs olsun gerideyim 2 kat giyinmiştim 😊 başka soracağın bişey varsa sorabilirsin 😊
nlycltk papatyasever34 canım işte ben şubat 1 de oldum.Sprial takıldı yaptığı yer bitişmesin diye 1 ay o kaldı martın sonu çıktı nisanda ovilasyonla denedim tutmadı stres oldum nisanda takip yapmadım gene tutmadı şimdi işte ovilasyona başlıcam pazartesi
nlycltk papatyasever34 işte ben oldu çıktım hastaneden ameliyathane de üşümüşüm aslında eve geldim bide yaşadım yerle merkez 1 saat yola bile gittim iyiydim yani yattım gece WC ye çıkmadım gelmedi sistis oldum 4 5 gün onu çektim dikkat etmeme rağmen yada işte ameliyathanede de olmuş olabilir demişti doktorum soğuk olduğu için yani eğer başına böle bişi gelmezse benim gibi gün içinde normal hayatına geri dönebiliyorsun ben oyüzden 1 haftada anca toplandım sisttitden
MAynur Yasminalkan amin, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. İlk gebeliğimde rahim bozukluğumu cok takıyordum, heran bişey olacak hissiyatındaydım, şimdi öyle değilim, pozitiv düşünüyorum. Kuzenimde de beniki gibiydi cok şükür 2 çoçuğu var şimdi. Allah her birimize yardımçı olsun