Ayseekin Merhaba arkadaşlar aşırı derece de bel ağrılarım ve geçmiyor kuyruk sokumuma kadar baskı oluyor ve adet sancısı gibi sancılarım var kasık ağrım 10 dk sürüyor yada beş dk sürüyor bitiyor bel ağrısı geçmiyor normal mi yoksa doğum belirtisi mi yaa
Ebru92 Bebek kasılıyor mu peki. Ağrınız çoksa kadın doğum acile gidin bence nst falan bakarlar Ayseekin
Havva-61- Ayseekin canim aynı haftadayım benimde aynı öyle sancılar giriyorki hareket edemiyorum 30 haftadan sonra oldu ki 30 haftalik muayene oldum herşey normaldi korkma bi sorun yoktur çok eğilip kalkma iş yapma dik oturma
Senmerve Ayseekin yalancı sancılar olabilir ama bununen iyi doktor bilir 30 ve sonrası doğum olma ihtimali yüksek tesbir amaçlı gitmelisin doğum belirtisi olmasa enfeksiyondanda yapabilir ağrı acile git bence
Bseda Ayseekin cok mu ev işi yaptınız? Bende yaşadım cok daha fazlasını ama geçti telefondan doktoruma sordum gaz sancısıda olabilir dedi tekrar ediyorsa nstye girmek gerekiyor ama
Basak26 Ebru92 bende 34.haftadayım bu aralar kasılmaya başladı karnım sertleşiyor ve geriliyor sanki tehlikeli midir
Elfsndkl Bende 33 haftaligim ama bu kadar sık olmuyo benim . Senin çok sık oluyo galiba acile git bi nta ye gir canım. Doğum belirtisi olabilir
Ebru92 Basak26 benim bebiş de 36 haftalık çoktan beri kasılma oluyor. 34. Haftada nstde sancı çıkınca progestan verdi doktorum erken doğum olmasın diye 10 gün kullandım ilacı. 36. Haftada artık normal doğum yaklaşıyor dedi🧐
Basak26 Ebru92 peki bu kasılma sancı mıdır ilk gebeliğimde karın sertleşiyor gibi oluyor orası taş gibi oluyor mesela hareket ederken falan acıtıyor sonra geçiyor bu kasılma mı oluyor
Kubra5050 Bende 30 haftalik hamileyim hem gaz sancısı hemde enfeksiyon cikti bel ağrılarım hafifdi önceden bi kac gündür beni de mahvetti sıcak su torbası koyuyorum belime birazcık o hafifletiyo😑
badeilemerve Ayseekin daha az önce kasılmadan ağrıdan duramadım. 32+4 deyim sabahtan beri 3. Kasilmam ben de korktum şimdi konu açacaktım
Cigdemmom Ayseekin bende 33 haftalık hamileyim gaz sancılarım oluyor arar ara hatta gece bile bilmiyorum çok tuhaf sizdede oluyor mu
Ayseekin Herkese çok teşekkür ederim.bilgiler için bugün biraz hafifledi yarın inşallah nstye gireceğim o zaman belli olur erken gelecek diye korkmaya başladım…