Minnosanne06 Ben bu uygulamanın daha fazla kısmında ihtiyaç listesi yazıyor doğum çantası diye,valla ona bakıp hazirlicam
Melikeeasell Betuldoksan Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah 3 Eylül dedi doktor bebeğim kız bazıları erken de olabilir diyor hayırlsı olsun bakalım ne zaman gelirse minişim🤭
Betuldoksan Melikeeasell kızlar erken gelir benim ilk kızım 35 haftalik doğdu buda yine kız buda erken doğma ihtimali var dediginiz gibi rabbim hayırlısını versin
Smeyyeugus shinemuu benimde ilk gebeliğim hastanelerde verilen hasta altı bezler bu yeşil olanlardan kullanılır die düşünüyorum sizce ?
Suu123 Esra_80 bana söylediler bulunsun diye daha önce doğum yapan arkadaş kullanmış 😁 ben de tecrübesizim aslında
Yasemin_83 Esra_80 ilk doğumda suyum sızıntı şeklinde gelmişti, gece başladı ertesi geceye kadar az az geldi. İkincide doğumda patlattılar ama birden gelenler de oluyor 1.5 litre kadar su olduğunu duymuştum.
Nurveziroglu Esra_80 bebelac mamanın içeriği temiz değil çok fazla katkı maddesi var araştırın isterseniz. En iyisini doktor bilir tabii ki bebeğe hangisi iyise.