AhmetPelinKl Dün 40. Hafta ile ilgili bi video izledim. Doktor eğer akıntınızda yeşillik varsa bebek kakasını yapmış olabilir diyo veya başka bi sorun olabilir diyo. Ben 38+5 im. Böyle bişe olmuş olabilir mi? Bebek kakasını yapınca ultrasonda görülüyor mu?
Deletedmom35 AhmetPelinKl doktora ne zaman gittiniz ki en son her hafta gidiyoruz ya bişi olsa doktor söyler anlar bence 🤔
Esmakiral AhmetPelinKl canım arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı. 37+ 3 de kanama oldu diye apar topar gitmiş hastaneye meğerse bebek kakasını yapmış.hemen almışlar sezeryanla bide kakasınıda yutmuş bebiş.ultrasonla değil normal anlamışlar
AhmetPelinKl Geencanne üstte kalmıyor ki kuzum postumuz da maalesef. Kimse yazmayınca sayfa da bile görünmüyor o yüzden bazı sorular arada kaynıyor
AhmetPelinKl ZeykemKaya şans işi galiba. Sizden önce yorum yapan arkadaşın arkadaşı baksana 37. Haftada kakasını yapmış
Elifdilara AhmetPelinKl ultrasonla degil alttan muayene ile anlasilabilir.galiba rengi degisiyor sıvının
Esmakiral AhmetPelinKl canım öyle bi durumda 40. Haftayı falan sakın bekleme baktın şüphe ediyosun hemen git .çünkü arkadaşımın bebeği 3 gün yoğun bakımda kaldı kakasını yuttuğu için
ZeykemKaya AhmetPelinKl aaa gormedım yorumu ben bılmeden yazdım zaten en iyisi doktor kontrolunde olmak