Umudumsuun Haftada Benimle aynı haftada olup halsizliği devam eden varmı. Bulantı ve kusmamda geçmedi hala ne zaman geçecek 😢😢 sanki kafam uyuşuyor bulanıyor 🤦🏻♀️
Sureyyakaraca Umudumsuun Canım bende 13 haftalığım ben ilk gebeliğimdede bulantım aşırı oluyodu ama kusamıyordum bundada öyleyim, kuzenim bana bir ilaç önerdi çok iyi geldi oda çok kusuyodu.(PRİLAM DR) isterseniz doktorunuza danışarak yazdırın
DefneRana Umudumsuun merhaba canım benim 13. Haftadayım hala halsiz bitkinim ve mide bulantım devam ediyo ne zamn geçecek bende meraktaym
Durunbigeldim Umudumsuun benim 6.cı haftada başlayıp 14e kadar sürmüştü neredeyse ben ilaçla atlattım sayılır. Prilam dr bende etki etmedi zofer kullanmıştım
Umudumsuun Sureyyakaraca bi sonraki muayenemde söyleyeceğim sosyal hayatım kalmadı geçer diyorlardı bu haftalarda ama malesef gecmedi
Sureyyakaraca Umudumsuun Her hamilelik bir değil malesef canım çok geçmiş olsun. Benimde aşırı zor geçiyor
DefneRana Umudumsuun sorun yoktur inşallah ama benide şaşrtıyor ilk hamileliğim çok güzel çok rahattı bunda çok zorlanıyorm haliszlk bitkinlik bulantı bel sırt ağrısı uykusuzluk ne varsa yaşıyorum iyice yordu