Username1078 38+1 olduk ama sancım falan yok hiç. Sizlerde durum nasıl var mı belirtileriniz varsa neler
zynp55 Username1078 38+5 hiç bir belirti yokkk anca toplanıyor sağa sola bi doğsaydılar sağlıklaaa 🙏🥺🥺
Birannebirbebek7 Username1078 38+1 pazartesi sezeryan olcam ama normal bekleyenlere göre daha çok belirtim var galiba en kötüsü de pelvik agrılar bu kemik agrıları beni öldürecek 😅🤷🏼♀️
annelinkoo Username1078 37+5 alt karında gaz sancısı gibi bir ağırlık bebiş hareketleri de bir tuhaf toplanıyo hep ne zaman doğar acaba 🥺
zynp55 Username1078 sormaaa sancı mancı yok çatı ağrım kesildi benimki gelmeyecek vazgeçti galiba inşşlah seninki gelir 😂😂😂😂
biblolu25 38+2 benimde nasipse salı sezeryan olacağım Ara ara kasılmalar toplanmalar sıklaştı, birde çatı ağrısı ama şükür iyiyiz şuan 🧿🥰🐥
Username1078 Hazanil nişan oldugunu nasıl anladınız benimde çatı muaynesinden sonraki gün siyah sümüksü bişey geldi peçeteye sanki ishal gibi ama nişan mı akıntı mı anlamadım
Hazanil Username1078 evet çatıdan sonra sizin hesap önce kahve lekelenme oldu ertesi gün de sümükSü yapıda tıkaç gibi çıktı yarısı koyu kanlı diğer tarafı beyazımsı akıntıdan farklı oluyor
Aleyna_kpln Username1078 bende 37+4gunluk oldum ama acayip agrim var sanki adet agrisi korkuyorum erkendir diye acile gitsem mi bilemedim
Dnz_yksr Username1078 39 oldum ağırlıkta mi bilmiyorum taşıyamıyorum kendimi kramplar giriyor bebegim kendini cok kasıyor ara ara sancılar var ama düzenli değil açılma vs yoktu her an gelir diye bekliyorum bebeklerimizin kendi tercihi 🐣🥲
Dnz_yksr Username1078 hayir sadece yürüyüş ve temizlik yapıyordum simdiye kadar hep yaptim temizlik cok zorlansamda
Username1078 Hazanil demekki benimde geldi o zaman. Ben artık doğsun istiyorum ayaklarım balon balon oldu vücudumu taşıyamıyorum akşamları pilates topunda falan zıplıyorum ama gelmeye niyeti yok gibi