Merhaba Güzel Anneler öncelikle hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız minik yavrularınızı inşallah ama bu günleriniz iyi günleriniz bol bol dinlenmenizde fayda var 😊
şimdi ben 36. Haftamda covid e yakalandım eşimde bende çok kötü atlattık ben ilaç kullanamadım sadece parol verdiler ama bir sürü sıkıntı rabbim kimseye yaşatmasın iştahsızlık bebek ağırlaşınca haliyle korku kendi vücut agrılarım derken atlattık çok şükür ve hemen doktoruma gittim 38. Haftam olmuştu sezeryan istediğimi artık dayanamadığımı söyledim ve gün aldım 05.05.2021 de Kızımı kucağıma aldım şimdi gelelim doğum esnasına bende doğuma haftalar kala araştırmaya başladım buradan doğum hikayeleri okumaya başladım korku heyecan hepsi birbirine karıştı haliyle herkes farklı şeyler yazmıştı iğnesi ağrıyan ağrımayan kafam epey karışmıştı dedim ki kendi kendime Allah büyüktür korkma ne olacaksa mecbur hepsini yaşayacağız 😊 hastaneye gittim hemen odama çıktım Eşim annem kayınvalidem ve görümcem vardı yanımda. Sonra benden kan aldılar odada bastı heyecan ameliyat kıyafetlerim geldi onları giyerken tabi iyice heyecanlandık ama ucunda kızıma kavuşmak vardı ağlamamak için zor tuttum kendimi taa ki kapıdan içeriye yalnız girene kadar 😞 aslında iyi ki eşim girmemiş o olaydı şımarıklıktan iğneyi vurdurmakta zorlanabilirdim 😊 sonra amletiya odama alındım Ve okadar ilgililerdiki hepsinden Allah razı olsun :) sonra anestezicim geldi iğneyi vuracağını ve kımıldamam gerektiğini söyledi tabi iyice korkmaya başladım titremeye başladım ama onlar ilaç yaptığını ve gececegını söyledi anestesizici bana eğer kımıldarsan canın yanar birdaha yapmak zorunda kalırsın uyuşmazsan başlayamayız dedi bende bismillah dedim ve sabit durdum kaçış yoktu sonra 3 an sonra bitti aaa bumuyduuuu dedim kendi kendime ☺️ Gerçekten korkmayın kızlar evet iğne kan aldırıp gibi gerçekten ve daha hızlı inanın agrı felan yok e haklınolarak korkuyoruz ortam geriyor insanı ama inanın ki korkulacak bir şey değil 🥰 sonra masaya yatıyorsun önüne Demir koyarlar bez atıyorlar ve sonra doktorum geldi başladı işleme çok şükür 10 dk içinde kızımı gösterdi dünyalar benim oldu 😞😭o an herşey bitti bana gösterdikten sonra bebeğimi götürmüşler eşime vermişler tabi o sırada beni dikmeye başlamışlar bile 🤣 20 dk sonra da ben çıktım eşim çok heyecanlıydı bana sarıldı şükürler olsun dedi sağlıklıydık ikimizde sonrası zaten 2 hafta iyileşme süreci emzirme beslenme şimdi 3 haftalığız ama halen daha beslenme de zorlanıyoruz uykusuz luk derken gerçekten sonrası daha zor sürekli bebeğinle ilgilenmek zorundasın o yüzden stresten uzak durun eşiniz size destek olsun ona doğuma gitmeden öğretin herşeyi ve yanınızda sizin ailenizden biri kalsın diğer türkü çok zor Allah şimdiden hepimizin yardımcısı olsun Allah’a emanet olun Happy Kids de görüşmek üzere 👋🤗🌺♥️