ebrr1048 Minik_kalplim_ bu aralar çok salatalık yiyorum ama kabuğu midemi bulandırıyor sanki oyuzden soyuyorum hep
annesininmelegi41 Minik_kalplim_ yemeğe koyduğum zaman domatesi soyuyorum sadece açılıp kabuğu ağzımıza gelmesin diye. Salatalığıda cinsine göre alacalı soyuyorum yada soymuyorum
Krizantem_ Minik_kalplim_ Yemeğe koyduğum zaman domatesin kabuklarını soyuyorum. Salata da yada kahvaltı da yerken soymuyorum. Salatalık da soyuyorum yazın ince kabuklu salataliklar cikinca onları soymuyorum
Beyzan Minik_kalplim_ vitamini kabuğunda derler 😃 salatalığı soyarim genelde ama Domatesi soymadan yerim eğer yemeğe koymayacaksam.ama yemeğe mecbur soyuluyor
Humanur2021 Minik_kalplim_ salatalığı soymadan yemeyi çok seviyorum😋🥒🍅 ama kullancam zaman soyarım domatesi de ne yapacağıma göre salata yapacaksam soymam ama ni yemeğe koyacaksam soyarım
Thutik Minik_kalplim_ ikisini de kabuğuyla yemeyi daha çok seviyorum. Kabuksuz olunca köpüksüz kahve içmişim gibi buruk bir hisle yiyorum
Leylaakcay @Minik_kalplim_ salatayı tazeyse soymam dolapta biraz durunca soyarım domatesi de yemekte soyarım normal de soymam
BusraUras Minik_kalplim_ bende soyarak tüketiyorum. Domatesin kabuğuna alerjim var zaten kışlık melemen sosluk bile yapsak hepsinin kabuğunu soyuyoruz mecbur.
EczSinemltnlk Minik_kalplim_ Her sebzenin meyvenin kabuğunu mutlaka soyarım. Midemizin parçalarken efor sarfedip yorulduğu besinlerden bir tanesidir meyve/sebze kabukları.